Veenendaal, 7 januari 2020

Betreft: wijziging management

Geachte relatie,
Wij zien u als een belangrijke partner van ons bedrijf en daarom wil ik u op de hoogte brengen van onderstaande wijziging binnen ons management;

Michiel van der Wal en Alexander Schipper hebben alle directie werkzaamheden per direct overgenomen.

De afgelopen jaren is ons bedrijf gegroeid, zowel in omzet als in het aantal medewerkers. Met ruim 130 vaste beveiligers zijn wij dag en nacht in de weer voor onze opdrachtgevers.

Om het bedrijf verantwoord te kunnen aansturen hebben we ruim een jaar geleden besloten om versterking binnen het management te zoeken.

Management team Schipper Security B.V.. Van links naar rechts: Michiel van der Wal, Jacqueline Gerritsen, Alex Schipper,Jeroen Jonkers, Hans Brink

Die versterking hebben we gevonden in Jeroen Jonkers (Controller) hij werkt sinds anderhalf op de afdeling administratie en Michiel van der Wal (mede-eigenaar) hij is tevens verantwoordelijk voor kwaliteit, innovatie en automatisering.

Daarnaast een team van vaste mensen welke u waarschijnlijk kent (planning, administratie, en onze toezichtcentrale SOCN).

Voor u is het van belang om te weten met wie u binnen ons bedrijf afspraken kunt maken. Daarom zullen we persoonlijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Tot die tijd verzoek ik u bij vragen en/of opmerkingen contact met ons managementteam op te nemen.

Bedankt voor uw vertrouwen en loyaliteit en ik spreek u graag op korte termijn. Met vriendelijke groeten,
Schipper Security B.V.

Alex Schipper

One Trackback:

[…] NB: Recent hebben enkele wijzigingen in ons managementteam plaatsgevonden, mocht de berichtgeving daaromtrent u nog niet bereikt hebben dan verwijs ik u graag naar het bericht: kennisgeving managementwijziging, 7 januari 2020. […]

Comments are closed.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday