Innovatie

Innovatie vormt de kern van Schipper Security en onderzoek en ontwikkeling is een integraal onderdeel van ons gehele dienstenaanbod. We zijn toegewijd aan het identificeren en pionieren van de allerbeste oplossingen die prestaties stimuleren, de veiligheid verbeteren en de gevarieerde en complexe uitdagingen van onze klanten aangaan.

Baanbrekende innovaties
We werken regelmatig samen met andere organisaties om baanbrekende innovaties te ontwerpen en te implementeren. Door onze sterke banden binnen de sectoren beveiliging en criminaliteitspreventie hebben we effectieve implementatietechnieken ontwikkeld die helpen bij het bestrijden van criminele aanvallen.

Smart sensoring

Automatische incidentdetectie: in plaats van te wachten tot er een melding komt van een alarmsysteem, de situatie sneller via sensoren en camera's inzichtelijk krijgen. Bijvoorbeeld als er stilstaande voertuigen en/of personen op tijdstippen zijn dat het niet verwacht wordt. Nu zijn er meer geavanceerde sensoren die daadwerkelijk lichaamswarmte detecteren.

Problemen met bewegingsdetectie

Normale sensoren zijn zo gevoelig dat zaken als katten, boomtakken, hoge grassen, zware sneeuw of regen en wind ze midden in de nacht laten afgaan. Ja, ze detecteren beweging te snel en zijn te gevoelig.

Lichaamswarmtesensoren

De nieuwere sensoren controleren daadwerkelijk op lichaamswarmte met behulp van infraroodstralen. Wanneer iemand nadert, schakelen de sensoren iets in. Dat kan een melding naar onze toezicht centrale zijn. De gevoeligheid kan worden ingesteld om alleen mensen te detecteren, waardoor kleine wezens van de nacht worden genegeerd. Als het een verdachte situatie is, kunnen wij direct actie ondernemen.

Duurzaamheid

Met succes technologische oplossingen ontwikkelen, introduceren of gebruiken en voldoen aan duurzaamheid, milieubeheer, winst en bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid

Schipper Security zet zich in voor duurzaamheid. In de praktijk wordt dit op verschillende manieren vorm gegeven. Zo worden bij mobiele surveillance de te rijden routes zo efficiënt mogelijk gepland om de impact op het milieu te minimaliseren. Ook in de uitvoering van het werk is er aandacht voor duurzaamheid. Bij objectbewaking vervult de beveiligingsmedewerker, al dan niet vastgelegd in het contract, een signaleringsfunctie op dit gebied. Bij het doen van zijn rondes door gebouwen heen signaleert hij/zij bijvoorbeeld of er veel lampen of pc's aan staan, waarna hij hier (al dan niet gevraagd) een melding van maakt bij de opdrachtgever.

Wij proberen loze meldingen te voorkomen en daardoor minder km hoeven af te leggen;. De te rijden routes zo efficiënt mogelijk plannen. Beveiligingsoplossingen efficiënt te laten werken.

Inzet schonere auto's

Inzet van zuinige (schone) diesel auto's en elektrische voertuigen;
Tevens de inzet van schone surveillance auto's op aardgas;

 

Inzet van electrische auto's

Zorgvuldig samengesteld wagenpark