Tijdelijke beveiliging

Tijdelijke beveiliging inzetten om uw goederen te beschermen is tegenwoordig geen overbodige luxe. Iedere bouwplaats is verschillend en vraagt om andere bouwbeveiliging. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bijvoorbeeld bouwlocaties door heel Nederland. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties doelwit voor diefstal van gereedschappen en materialen.

“VOORKOM SCHADE OP UW BOUWPLAATS DOOR DE INZET VAN SLIMME CAMERA'S”

Professionele tijdelijke beveiliging: maximale controle

Iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging. Eén enkele camera is meestal onvoldoende preventieve beveiliging. De zichtbaar aanwezige (tijdelijke) beveiligingssystemen van Schipper Security vormen samen met onze frequente mobiele-surveillance een efficiënte oplossing in de strijd tegen diefstal en vandalisme op de bouwplaats. Door camera’s met bewegingssensoren en valstrik- en detectiesystemen regelmatig te verplaatsen, een directe verbinding met onze cameratoezichts ruimte en de kortste aanrijtijden in de regio, maximaliseren wij het beveiligingsniveau op uw bouwplaats. Met behulp van de modernste technieken detecteren en lokaliseren onze getrainde medewerkers onbevoegde personen en zijn zij beslissingsbevoegd om ter plaatse adequaat in te grijpen.

Tijdelijke beveiliging bij leegstand

Naast camerabewaking en controlerondes kunnen de medewerkers van Schipper Security toegangs- en procescontroles uitvoeren. Ook bij leegstand biedt bouwplaatsbeveiliging van Schipper Security bescherming voor aannemers en uitvoerders tegen risico’s als brand en diefstal. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw budget en de bouwrisico’s in iedere fase van de bouw.

tijdelijke beveiliging mobeye

Neem contact met ons op en laat u adviseren over de voor u meest geschikte bouwplaatsbeveiligingsoplossing.

Onze tijdelijke
beveiligings
oplossingen

Bouwkeetbeveiliging

Tijdelijke beveiliging voor de bouwkeet nodig? Vraag een offerte aan.

Opslagbeveiliging

Het opslaan van uw machines en materiaal kan tegenwoordig niet zonder beveiliging.

Bouwbeveiliging inzetten om uw bouwplaats of vastgoed met de mobiele cameramasten te beveiligen.

Kwaliteit,
informatie
beveiliging

certificeringen

ISO 9001-2015 certificering

Met de inzet van de ISO 9001:2015 certificering heeft Schipper Security BV een belangrijke stap gezet om aan de internationale norm te voldoen waarin eisen worden gesteld aan het kwaliteitsmanagement systeem. Belangrijke onderwerpen zijn het kwaliteitsbeleid, procesmanagement, klantgerichtheid en het continu verbeteren.

ISO 27001:2013 certificering

Met de inzet van de ISO 9001:2015 certificering heeft Schipper Security BV een belangrijke stap gezet om aan de ISO 27001:2013 normering te voldoen. Dat is de hoogst haalbare ranking die men kan ontvangen en de internationaal erkende standaard voor het beheer van informatiebeveiliging . Met deze certificering loopt Schipper Security B.V. voorop als het gaat om beveiliging en de beveiliging van de informatie die gebruikt en verwerkt wordt via onze systemen.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging. Dit keurmerk is ontwikkeld door de VBN en heeft als doel verdergaande professionalisering te bewerkstelligen in de Beveiligingsbranche. U vindt ons certificaat door op het logo van het keurmerk te klikken.

Daarnaast zijn wij lid van de VEB, de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Ook door de VEB zijn wij gecertificeerd.

U heeft daardoor met zekerheid een betrouwbare partner.

Keurmerk Beveiliging

Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging.

Dit keurmerk is ontwikkeld door de VBN en heeft als doel verdergaande professionalisering te bewerkstelligen in de Beveiligingsbranche. U vindt ons certificaat hier.

Daarnaast zijn wij lid van de VEB, de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Ook door de VEB zijn wij gecertificeerd.

U heeft daardoor met zekerheid een betrouwbare partner.

Onze tijdelijke (bouw) beveiliging leveren wij o.a. aan klanten uit de gemeente: Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam leveren wij tijdelijke (bouw) beveiliging o.a. aan klanten uit de gemeente:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief en leveren wij tijdelijke (bouw) beveiliging o.a. aan klanten uit de gemeente:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.