Partner programma Schipper Security: Samen voor Veiligheid

Over Ons

Al meer dan 40 jaar is Schipper Security een toonaangevende naam in de regio's Utrecht, Gelderland, en Flevoland, en inmiddels strekken onze beveiligingsdiensten zich uit over heel Nederland. Als specialist op het gebied van beveiligingsadvies, objectbeveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging hebben we de beveiligingsbranche zien evolueren. Onze recente uitbreiding naar een gecertificeerde PAC en cameratoezicht ruimte is daar een getuige van.

partner-beveiliging-schipper-security

Waarom Partner Worden?

Voor installateurs die streven naar het bieden van complete beveiligingsoplossingen aan hun klanten, biedt ons partnerprogramma een kans om hun dienstenaanbod uit te breiden. Door partner te worden, krijgt u niet alleen toegang tot ons exclusieve dienstenpakket, maar profiteert u ook van hogere winstmarges en onze technische ondersteuning.

Voordelen

  • Compleet Aanbod: Bied naast alarminstallaties ook meldkamerdiensten, alarmopvolging, videoverificatie en controle- of sluitrondes aan.
  • Directe Beloning: Voor elke dienstverkoop ontvangt u direct een bonus na ontvangst van de betaling van de klant.
  • Groei & Ondersteuning: Toegang tot tools zoals een partner dashboard, marketing toolkit, en installatie-apps voor zowel mobiel als web. Plus, profiteer van onze lead-generatie tools en platformpartnerschappen.

Hoe Aan te Sluiten?

Als u BORG-gecertificeerd bent of aangesloten bij de VEB, kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Het proces bestaat uit een online aanmeldingsformulier, gevolgd door een oriëntatie webinar en een introductievideo.

Wat Verwachten We van Partners?

Een actieve deelname en promotie van ons dienstenaanbod. Door ons diverse pakket van diensten te bieden, kunt u een completer aanbod aan uw klanten presenteren, waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien.

Samenwerken voor de Toekomst

Met de stijgende vraag naar smart home integraties en eco-vriendelijke beveiligingssystemen, zien we een toekomst vol mogelijkheden voor onze partners. We willen een relatie opbouwen gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en groei.

Schipper Security beveiligings advies

Bent u klaar voor de volgende stap in beveiliging? .

Meld u aan voor het Schipper Security partnerprogramma en versterk uw positie in de markt

Certificeringen

Schipper Security is gecertificeerd voor drie ISO-normen (9001-2015, 14001-2015 en 27001-2017) en EN 50518. Hiermee voldoen wij aan de eisen die gesteld worden op het gebied van kwaliteit-, milieu-, en informatiebeveiligingsmanagement. Alle bedrijfsonderdelen van Schipper Security zijn geaudit en we kunnen met trots vertellen dat onze certificeringen voor ISO 9001, 14001, 27001 en EN 50518 gecertificeerd zijn. Een prachtig resultaat waarmee we zekerheid bieden aan onze klanten.

ISO 9001:2015

Wij zijn er van overtuigd dat het succes van de uit te voeren projecten is gekoppeld aan Schipper Security’s vermogen om aan de eisen en verwachtingen van haar klanten te voldoen. We streven er naar deze klanttevredenheid te realiseren. Dit vereist dat we professionele diensten leveren volgens een afgesproken kwaliteitsniveau. Om dit te realiseren werken we volgens een kwaliteitsmanagementsysteem.

Door bij aanvang van ieder project de kwaliteits- en/of tevredenheidcriteria van de klant te inventariseren worden eventuele afwijkingen op lopende projecten vroegtijdig gesignaleerd en gecorrigeerd. Daarnaast is iedere individuele medewerker van Schipper Security ervoor verantwoordelijk dat zijn/haar werk het juiste kwaliteitsniveau heeft. De borging hiervan wordt getoetst tijdens onder anderen interne/externe audits. Beloftes aan klanten worden op deze manier ook daadwerkelijk waargemaakt. Schipper Security streeft hiermee naar continue verbetering van haar dienstverlening, wat resulteert in het behalen en behouden van het ISO 9001 certificaat.

ISO 14001:2015

Bij Schipper Security nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. We spannen ons in om het milieu waar mogelijk te ontzien. Op het gebied van milieu en duurzaamheid werken wij volgens het ISO 14001-gecertificeerde milieuzorgsysteem.

Wat is milieumanagement?

De ISO 14000-serie van normen voor milieumanagement biedt praktische hulpmiddelen voor een organisatie die meer wil doen dan voldoen aan wet- en regelgeving. De normen zijn bedoeld voor bedrijven die begrijpen dat het implementeren van een systematische aanpak van milieuaspecten van het bedrijf en zijn producten zichzelf terugverdient.

Wat is ISO 14001?

De norm ISO 14001 specificeert de eisen van een milieumanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. De norm is daarmee een belangrijk instrument voor de eigen verantwoordelijkheid die organisaties hebben om de effecten op het milieu als gevolg van hun activiteiten, producten en diensten terug te dringen en zo een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling.

ISO 27001:2017

Met ISO 27001 certificering laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Het ISO 27001 certificaat helpt ons informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en incidenten te voorkomen. ISO 27001 is een managementsysteem. Dit betekent dat wij het kunnen integreren met de al aanwezige managementsystemen in onze organisatie en dat informatiebeveiliging zo een integraal onderdeel wordt.

Optimale beveiliging

We zorgen ervoor dat uitsluitend gemachtigde personen toegang hebben tot vertrouwelijke informatie. De verwerking van informatie vindt zodanig plaats dat juistheid en volledigheid is beschermd, waardoor integriteit is gewaarborgd. Tegelijkertijd garanderen wij beschikbaarheid van informatie wanneer gemachtigde gebruikers dit nodig hebben.

Certificering

Schipper Security is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet hiermee volledig aan de eisen van de wet- en regelgever, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat wij aantoonbaar over de juiste beheersystemen beschikken om bedrijfsinformatie en persoonsgegevens te beschermen. Alle securityprocessen zijn door Kiwa beoordeeld en gecertificeerd volgens internationale normen en standaarden.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Gegarandeerd geschikte leveranciers conform ISO 27001
Hoogste informatiebeveiligingsnormen
Compliant aan de AVG
Toegesneden oplossingen voor specifieke security-eisen van klanten
Duurzame oplossingen voor informatiebeveiliging

EN 50518

De particuliere alarm- en videotoezichtcentrale van Schipper Security voldoet aan de Europese norm EN50518 voor alarmcentrales. EN50518 is hét schema voor certificering van  monitoring- en alarmontvangst-centrales. Het EN50518 certificaat heeft een Europese geldigheid. Met deze certificering verstevigd het bedrijf haar positie in de markt en voldoet zij aan de Wpbr.