Met een muisklik ter plaatse...

Slimme camera's
Om uw huis of bedrijfsgebouw optimaal te beveiligen, is het van belang dat een inbraakpoging zo vroeg mogelijk wordt gedetecteerd.

Alarmmelding met Politie Live View
Wij zijn snel visueel ter plaatse waardoor onregelmatigheden direct worden opgemerkt.

Benieuwd of uw beveiliging beter kan?

Vraag onze beveiligingsscan aan en mogelijk kunt u geld besparen en uw beveiliging verbeteren zonder kostbare investeringen.

Girl-right

754.460

Geregistreerde 
misdrijven in 2021

1%

Minder dan in 2020

286.890

Diefstal/verduisteringen en inbraak

ONS DIENSTENPAKKET

Welke dienst u ook wenst, Schipper Security zorgt ervoor dat u maatwerk krijgt geleverd.

Schipper Security is regionaal marktleider op het gebied van mobiele surveillance;

Voor maximale beveiliging is betrouwbare en snelle alarmopvolging onmisbaar: een zeer effectieve aanvulling op uw alarmsysteem.

Wij zijn uw gecertificeerde partner om mensen, goederen, woningen en gebouwen te beschermen.

Met een muisklik ter plaatse. Schipper Security biedt een groot aantal camera monitoringdiensten en ons toegewijde team reageert snel en efficiënt op iedere melding.

Innovatie vormt de kern van Schipper Security en onderzoek en ontwikkeling is een integraal onderdeel van ons gehele dienstenaanbod.

De zichtbaar aanwezige tijdelijke beveiligingssystemen, zoals de slimme camera's van Schipper Security, vormen samen met onze frequente surveillance een efficiënte oplossing in de strijd tegen diefstal

Buurtsurveillance is voor woonwijken een aanvullende vorm van beveiliging op een alarmsysteem.

Met de openings- en sluitrondes heeft u één eindverantwoordelijke, één aanspreekpunt.

Met succes voeren wij de collectieve beveiliging uit in onze werkgebieden.

Een betrouwbare beveiligingsoplossing begint met passend beveiligingsadvies.

Om uw (bedrijfs-)pand dag en nacht optimaal te beveiligen biedt Schipper Security professionele objectbeveiligingsdiensten aan

Onze Zorgbeveiligers zijn aangesteld om de beveiliging van zorglocaties te handhaven.

We bieden een breed scala aan elektronische beveiligingssystemen en -oplossingen aan.

Beleid op integrale veiligheid en ontwikkeling van nieuwe methoden om de veiligheid in ons werkgebied te waarborgen.

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bouwplaatsen door heel Nederland.

De Security host voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers.

SCHIPPER SECURITY B.V.

Al sinds de oprichting, zo’n veertig jaar geleden, richt Schipper Security B.V. zich op de complete ontzorging rondom beveiliging.

Als ik later
GROOT ben
dan word ik...

Schipper Security heeft uitdagende banen en we geven je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen voor als je later GROOT bent.

◎    aan de slag als zorgbeveiliger
◎    aan het werk als objectbeveiliger
◎    als ervaren part-time/full-time beveiliger;
◎    de leukste stageplaatsen

Samen
Groeien

Wij bieden je uitdagend werk binnen een slagvaardige, taakgerichte organisatie met veel ruimte voor betrokkenheid, professionaliteit en eigen inbreng.

Girl-right

COMPLETE ONTZORGING

Al sinds de oprichting richt Schipper Security B.V. zich op de complete ontzorging rondom beveiliging.

INTEGRALE VEILIGHEID

Schipper Security ontwikkelt nieuwe methoden en instrumenten om de veiligheid in haar werkgebied te waarborgen

VEILIGHEID IN DE REGIO

Preventief en in samenwerking met partners in veiligheid kunnen wij onze rol verbeteren.

INNOVATIE

Duurzaamheid Doelstellingen

Duurzaam ondernemen is een onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

Recensies

Profile Tyrecenter – Ed Timmermans

"Ik ben dik tevreden", zegt Ed Timmermans van Profile enthousiast. "Afspraak is afspraak bij Schipper Security en dat vind ik heel belangrijk." De bandenspecialist heeft in het verleden ervaringen opgedaan met andere beveiligingsbedrijven. "Hoe groter zo'n bedrijf, hoe meer bureaucratie er vaak heerst. Als je een vraag hebt, word je een paar keer doorverbonden voordat je de juiste persoon aan de lijn hebt. Nu bel ik het mobiele nummer van Hugo Verkerk, krijg ik hem altijd direct aan de lijn en hij zorgt meteen voor een oplossing. Ideaal."

Sneller response
Van die snelheid van Schipper Security profiteert Timmermans ook. "Laatst ging 's nachts het alarm in de zaak af. Binnen de kortste keren was er iemand aanwezig om te kijken wat er aan de hand was, precies zoals het hoort. Gelukkig was het dit keer vals alarm." Dat het beveiligingsbedrijf hem ook werk uit handen neemt en ontzorgt, vindt hij bovendien prettig. "De overgang naar een andere alarmcentrale hebben ze allemaal voor me geregeld. Fijn, want ik heb wel andere dingen te doen."

Gispen – Ben Wammes

Korte lijnen
Over die 'korte lijnen' van Schipper Security is Ben Wammes van Gispen ook te spreken. "Ze reageren daardoor ook heel snel en accuraat. Het bedrijf onderscheidt zich naar mijn mening echt als het gaat om de vlotte terugkoppeling. Als het alarm 's nachts een keer afgaat, dan heb ik de volgende ochtend meteen een rapport in mijn mailbox zitten. Fijn, want ik wil toch graag weten wat er precies aan de hand was. Dat is bij andere bedrijven wel eens anders, heb ik ervaren."

Collectief
Steeds meer bedrijven op Pavijen gaan een samenwerking aan met Schipper Security. "Mooi zo", reageert Wammes, die veel voordelen ziet in het collectief beveiligen van het terrein. "Een veilige regio creëren, doe je tenslotte samen. Hoe meer ondernemers zich collectief aansluiten, hoe meer ogen en oren zich op het terrein bevinden en hoe meer verdachte situaties opgemerkt worden." Met een speciale app, het veiligheidsloket, kunnen ondernemers gemakkelijk meldingen plaatsen en elkaar en veiligheidspartners zo bereiken. Maar collectief beveiligen heeft meer voordelen. Ondernemers van Pavijen die zich aansluiten bij Schipper Security krijgen namelijk een collectiviteitskorting. Bij voldoende animo van bedrijven zullen beveiligers van Schipper Security bovendien permanent toezicht houden op het terrein. Wammes: "Bedenk eens hoe groot de preventieve werking is als een auto van Schipper Security hier 's nachts rondjes rijdt. Een crimineel zal zich wel twee keer bedenken voor hij op Pavijen een inbraak pleegt."

Beveiliging op maat
Bij Gispen verzorgt Schipper Security dagelijks maatwerk beveiliging. "Ze zijn ook niet bang om wat extra service te verlenen", zegt Wammes. "Laatst liet Hugo me bijvoorbeeld weten dat het licht nog aanstond in een deel van het pand. Toch fijn dat hij daar melding van maakt."

VDS Culemborg – Niek van der Sluis

Vertrouwensband
Ook Niek van der Sluis van VDS Culemborg vindt het prettig dat hij altijd dezelfde personen aan de lijn krijgt wanneer hij contact zoekt met Schipper Security. "Als je steeds een wildvreemde spreekt, moet je ook iedere keer alles opnieuw uitleggen. Dat werkt niet. Bovendien heb ik een vertrouwensband opgebouwd met deze mensen. Er is weinig wisseling in personeel. Steeds weer zie ik dezelfde gezichten. Dat is prettig."

Preventief
Schipper Security bezorgt Van der Sluis een veilig gevoel. "Sinds ik met hen samenwerk zijn er geen inbraken of pogingen daartoe geweest in mijn bedrijf. Geen wonder, als eenmaal bekend is dat Schipper Security de beveiliging verzorgt, dan werkt dat preventief." Privé maakt hij ook gebruik van de diensten van het beveiligingsbedrijf. "Met een gerust hart ga ik naar het buitenland. Ik weet namelijk dat als het alarm in mijn woning afgaat, iemand van Schipper Security snel ter plaatse is om te kijken wat er aan de hand is. Dat geeft een heel veilig gevoel."

Beveiliging op maat
Van der Sluis: "Heel prettig dat Schipper Security de beveiliging levert die bij mijn bedrijf past. Veel andere beveiligingsbedrijven bieden een standaard pakket aan. Maar een meubelmaker heeft nou eenmaal andere behoeftes dan een juwelier. Je wordt bij Schipper Security persoonlijk behandeld. Daarin onderscheiden ze zich echt van anderen. Het is de reden dat ik al heel wat jaren met tevredenheid gebruik van hun diensten."

Naast gedegen en betrouwbaar, is Schipper Security ook een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij zijn als vrijwilligers van Stichting Buitenzorg dagelijks bezig voor mensen met een verstandelijke beperking. Met dank aan Schipper worden onze twee locaties in Veenendaal al vele jaren gratis beveiligd door de mensen van Schipper. En dat is voor onze vrijwilligers - en de mensen waar we het allemaal voor doen - een hele zorg minder! Gerrit van de Weerd, Voorzitter stichting Buitenzorg Beheer (www.stichtingbuitenzorg.nl)

Stichting Buitenzorg – Gerrit van de Weerd

Bent u op zoek naar tijdelijke beveiliging?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag over onze werkwijze.

NIEUWS

Mijn naam is Raimon Hiffens en ik ben werkzaam als mobiel surveillant bij Schipper Security....
Babet is vorig jaar begonnen aan het leerwerktraject van Schipper Security B.V. Hierbij kreeg zij...
Samir (31) werkt sinds begin augustus 2022 als Hoofdcentralist op de particuliere alarmcentrale (PAC) SignaalBewaking...
𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝘂𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗮𝗿𝗺𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲 “𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝗮𝗹𝗕𝗲𝘄𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴” Samen met voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie...
Live-View Sinds kort maakt onze SignaalBewaking-alarmcentrale gebruik van de Live-View voorziening van de Politie. Bij het...
𝐇𝐲𝐛𝐫𝐢𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐫𝐞𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐆𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐕𝐞𝐞𝐧𝐞𝐧𝐝𝐚𝐚𝐥 Sinds jaar en dag verzorgt Schipper Security B.V. de...
Blijf op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws.

Onze kantoren

Bekijk onze locaties en vind contactgegevens voor uw dichtstbijzijnde kantoor/steunpunt.

Laat een bericht achter

U kunt contact met ons opnemen door dit formulier in te vullen wanneer u professionele ondersteuning nodig hebt.

Klachten en/of onvrede?

Heeft u een klacht of bent u
ontevreden? Laat het ons dan
weten. Tevreden cliënten en
naasten vinden wij belangrijk.