Veiligheid
in de regio

Veiligheid in de regio bereik je alleen door samenwerking. De afgelopen jaren is er onderzoek uitgevoerd naar de rol van Schipper Security op het gebied van integrale veiligheid. Hieruit bleek dat wij een betere bijdrage konden leveren aan de veiligheid in de lokale samenleving dan enkel het repressief opvolgen van alarmmeldingen. Met name preventief en in samenwerking met partners in veiligheid konden wij onze rol verbeteren.

Integrale Veiligheid

Schipper Security baseert haar beleid op integrale veiligheid en ontwikkelt nieuwe methoden en instrumenten om de veiligheid in haar werkgebied te waarborgen. Inmiddels zijn er met verschillende gemeenten samenwerkingsverbanden aangegaan. Op het gebied van onder andere informatie uitwisselen en preventief voorlichten weten wij onze partners goed te vinden en is de samenwerking vastgelegd door middel van convenanten.

Sterke lokale posities

Door haar sterke lokale posities en affiniteit met regionale opdrachtgevers wil Schipper Security vanuit een integrale veiligheidsbenadering een rol spelen in de veiligheid van burgers en ondernemingen en zo een bijdrage leveren aan de veiligheid in de lokale samenleving. Wij zijn met vestigingen in Veenendaal, Culemborg en Lelystad, en steunpunten in Wageningen en Arnhem, dé regionale beveiligingsorganisatie. Door een gesloten convenant met de politie werken wij nauw samen met de diverse hulpdiensten.

2019-07-06-REG1-bij-veenendaal6-3-FC_web

Bewonersavonden

Schipper Security informeert u graag over de verschillende mogelijkheden om uw woning veiliger te maken. Regelmatig organiseren wij in samenwerking met partners in veiligheid preventieavonden om u als bewoner te informeren, waarbij het collectief terugdringen van criminaliteit in de buurt centraal staat.

Wilt u ook met uw buurt een bewonersavond organiseren? Meld u bij ons aan als buurtambassadeur en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Nieuwsbrief

Periodiek informeert de afdeling Integrale Veiligheid van Schipper Security u middels een nieuwsbrief ”Veiligheid in de Regio” over ontwikkelingen, tips, recente gebeurtenissen en initiatieven gericht op uw veiligheid als burger.

Onze
oplossingen

Aanmelden Nieuwsbrief

Periodiek informeert de afdeling Integrale Veiligheid van Schipper Security u middels een nieuwsbrief.

Goed beveiligingsadvies dat aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw wensen.

Een doordacht concept ter verhoging van de veiligheid van ondernemers en bedrijventerreinen

Veiligheid in de regio verlenen wij o.a. voor klanten uit de gemeente Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

Een veilige regio in de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam voor onder andere klanten uit de gemeente:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief  onder andere voor klanten uit de gemeente:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.

Column
Integrale veiligheid

Periodiek informeert de afdeling Integrale Veiligheid van Schipper Security u middels een column in onze nieuwsbrief ”Veiligheid in de Regio” over ontwikkelingen, tips, recente gebeurtenissen en initiatieven gericht op uw veiligheid als burger. De columns zijn op onze website na te lezen:

Een beroving op straat, een inbraak in uw woning of een overval op uw werk....
SEPTEMBER 2013 WWW.DEKRANTVEILT.NL OKTOBER 2013 WWW.DEKRANTVEILT.NL Veiligheid in de Regio SECURITY: REGIONAAL 8‹ BETROKKEN AFLEVERING...
SECURITY: REGIONAAL & BETROKKEN AFLEVERING 4 MOBIELE SURVEILLANCE MEER DAN KALE KOPPEN EN FRIKADELLEN ETERS...
Een tot de nok toe gevuld dorpshuis was het resultaat van de eerste bewonersavond in...
Inbraken door aanleg glasvezel… Begin dit jaar werd de gemeente Neder-Betuwe geteisterd door woninginbraken. Vooral...
Veel kapers op de kust… In een deel van onze gemeenten is het aantal inbraken...