SEPTEMBER 2013 WWW.DEKRANTVEILT.NL

OKTOBER 2013
WWW.DEKRANTVEILT.NL
Veiligheid in de Regio

SECURITY: REGIONAAL 8‹ BETROKKEN
AFLEVERING 5 MOBIELE SURVEILLANCE
COLUMN

Regionaal & Betrokken

......OOST, WEST, THUIS BEST! De gelegenheid maakt de dief! Vandaar dat Schipper Security BV de afgelopen maand een aantal extra Surveillance ronden reed in de Neder-Betuwe. Er werden bewonersavonden georganiseerd in samenwerking met de politie, de woningbouwvereniging, Kuijpers. beveiligingssystemen en Schipper Security BV. En juist na zo'n avond wil je niet thuiskomen en ontdekken dat er ongewenst bezoek is geweest

VERSCHILLENDE DORPEN

In mei had er al een informatieavond plaatsgevonden in Kesteren, omdat er toen sprake was. van een reeks inbraken in het dorp. In september zijn e: ook in Opheusden Echteld, lijzendoorn, Dodewaard en Ochten preventie avonden woninginbraak georganiseerd. Deze avonden zijn over het algemeen goed bezocht tijdens de avonden heeft Schipper security BV een adviserende rol aangenomen. Zo was het onder andere mogelijk onafhankelijk advies te krijgen met betrekking tot verschillende alarmsystemen. Vragen vanuit de burger konden door de aanwezigheid van verschillende veiligheidspartners veelal direct beantwoord worden.

Week tegen woninginbraken

 

Oost West Thuis Best

Een goede verlichting, een surveillanceronde door de woonwijk, een schone omgeving of een alarmsysteem kunnen allemaal een positieve bijdrage leveren aan het veiligheidsgevoel. Iedere burger zou zich altijd en even veilig moeten voelen, helemaal in de even woonomgeving. Voor het treffen van de juiste maatregelen is het van belang u goed te laten adviseren, zodat de maatregelen aansluiten op uw wensen en behoeften, maar vooral ook effectief efficiënt en betaalbaar zijn. Uit onderzoek van Achmea bleek laatst nog dat zo'n 80% van de burgers het noodzakelijk vinden om buurten veiliger te maken. Het merendeel wil hier ook zelf een bijdrage aan leveren. Schipper Security stimuleert de betrokkenheid en sociale controle in woonwijken/buurten en kan hierin ook voor u van betekenis zijn.

Schipperen tussen overheid en burger

Het creëren van een veilige samenleving is een overheidstaak. Echter steeds meer verantwoordelijkheden worden bij burgers zelf neergelegd. Hierin is een belangrijke rol voor beveiligers weggelegd. Beveiligingsorganisaties vormen steeds meer de schakel tussen de overheid en burger.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday