Historie

Schipper Security is al meer dan 40 jaar een begrip in Veenendaal en omgeving. De afgelopen jaren heeft Schipper Security zich ontwikkeld tot een middelgrote speler in Nederland, met ca 150 medewerkers zijn we actief op het gebied van objectbewaking en surveillance gegroeid tot een professionele organisatie en werden we zelfs in 2016 tot "beveiligingsbedrijf van het jaar" uitgeroepen door brancheorganisatie VEB.

"Waarom kiezen voor Schipper Security?"

Compleet ontzorgen

Schipper Security B.V. is marktleider op het gebied van beveiliging in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland. Al sinds de oprichting, zo’n veertig jaar geleden, richt Schipper Security B.V. zich op compleet ontzorgen rondom beveiliging. Zo helpt het Schipper Security u niet alleen met de beveiliging van bedrijfspanden en particuliere woningen, maar ook adviseren wij u graag. Wij stemmen hierbij de beveiligingsmaatregelen af op uw specifieke bedrijfsrisico’s.

Schipper Security biedt beveiligingsoplossingen voor klanten in Midden-Nederland. Onze unieke expertise en mogelijkheden stellen ons in staat onze klanten de beste waarde en volledige gemoedsrust te bieden.

Onze mensen weten hoe ze de hoogste niveaus van bescherming kunnen bieden terwijl ze optreden als ambassadeurs van het merk van onze klanten. Al onze teams worden ondersteund door zeer professionele en ervaren leidinggevende.

Onze managers vormen sterke, op vertrouwen gebaseerde relaties met onze klanten. We richten ons op het leveren van hoge klanttevredenheid. We werken hard om hun verwachtingen te overtreffen en streven ernaar te innoveren om continue verbetering te bereiken.

Centrale Ligging

Dankzij de centrale ligging tussen de regio’s Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug zijn er zeer korte aanrijdtijden en is snelle alarmopvolging mogelijk. De nevenvestiging in Culemborg, Lelystad en Wageningen zorgen voor een grote regionale vertegenwoordiging in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland.

In overige gebieden werken wij samen met gelijkgestemde sterke regionale partners en zijn daarmee het alternatief voor de landelijke spelers in de markt.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor de beveiligingsdiensten door ons te laten verzorgen.

Betrokken
Medewerkers

Schipper Security beschouwt haar medewerkers als essentieel voor haar dienstverlening. Zij zorgen voor de continuïteit en ontwikkeling van de organisatie. Schipper Security erkent haar rol als sociaal werkgever en is zich bewust van haar aandeel in het welbevinden van haar medewerkers.

De medewerkers maken het verschil. Daarom investeren wij in continu verbeteren, goede opleidingen, trainingen en cursussen maar ook in een uitstekende werksfeer. Samen werken aan een bedrijfscultuur waarin integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen centraal staan.

Keurmerk en Brancheorganisatie

Schipper Security beschikt over het Keurmerk Beveiliging. Tevens zijn wij lid van de brancheorganisatie voor de beveiliging, de VEB. Zowel in 2015 als in 2016 is ons bedrijf door de VEB genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar. In 2016 resulteerde dit dat Schipper Security beveiligingsbedrijf van het jaar werd.

Kwaliteit en Informatiebeveiliging

Onlangs heeft Schipper Security de ISO 9001 en 27001 norm ingevoerd en het certificeringstraject ingezet. Hiermee maakt Schipper Security aantoonbaar dat onze organisatie continu verbeterd en informatieprocessen continu beheerst en dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgt.

Onze missie, visie en kernwaarden van de organisatie hebben wij vastgelegd en vormen daarmee de fundamenten van ons bedrijf.

Bent u op zoek naar tijdelijke beveiliging?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag over onze werkwijze.
per dag
inbraken
elk jaar
inbraken
De kans op een inbraak
%
afneemt

Indien u de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen volgt.

Bron CBS

MISSIE

Onze missie is om onze klanten bescherming en beveiliging te bieden door middel van een op maat gemaakte service die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Uiteindelijk is de veiligheid en beveiliging van het personeel van cliënten, de gebouwen, activa en het grote publiek onze hoogste prioriteit.

Schipper Security BV wil een winstgevende, toonaangevende en leidende rol spelen in het aanbieden van complete pakketten beveiligingsdiensten.

De sterke (lokale) positie en een grote affiniteit met opdrachtgevers wil zij in combinatie met een uitgekiend klantgericht relatiemodel laten uitmonden in een lokale leverancier voorkeurspositie. Waarbij zij een rol speelt in veiligheid van ondernemingen en particulieren en daarmee een bijdrage levert aan de veiligheid van de lokale samenleving.

VISIE

We zijn toegewijd aan de voortdurende verbetering van de diensten die we onze klanten bieden. Door te investeren in en onze belangrijkste activa, onze medewerkers, en voortdurend te ontwikkelen, willen we al onze doelen bereiken en de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Schipper Security wil graag klantgericht werken en kwaliteit leveren op basis van een open klantrelatie gebaseerd op vertrouwen.  

KERNWAARDEN

Als bedrijf en als individu hechten we vooral waarde aan eerlijkheid, integriteit, onzelfzuchtigheid, professionaliteit, continuïteit en wederzijds respect. Voor onze medewerkers bieden we een lonende en uitdagende omgeving waar persoonlijke ontwikkeling kan floreren. We houden onszelf verantwoordelijk voor onze klanten, medewerkers en partners door onze afspraken en verplichtingen na te komen, resultaten te boeken en voortdurend te streven naar de hoogste kwaliteit beveiligingsdiensten.

Beveiligings
Risico
Beoordelingen

Een betrouwbare beveiligingsoplossing begint met passend beveiligingsadvies. Ons ervaren team van beveiligingsexperts kan beveiligingsrisicobeoordelingen en -audits van uw gebouwen en bedrijfsmiddelen bieden

Schipper
Security
Innovatie

Om ons serviceaanbod continu te verbeteren en onze concurrentiepositie te behouden, investeren we actief in onderzoek en ontwikkeling om aan de verwachtingen van eindgebruikers te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Camera
Toezicht
Centrale

Onze meldkamer is 24 uur per dag bereikbaar en wordt dagelijks bemand door eigen personeel. Al onze meldkamer-medewerkers hebben een niveau 2 opleiding voor werken als CCTV-operator.