Elektronische
beveiligings
systemen

We bieden een breed scala aan elektronische beveiligingssystemen en -oplossingen aan organisaties van elke omvang. We gebruiken de beste technologieën en werkwijzen om u de meest veilige en betrouwbare elektronische beveiligingssystemen en -oplossingen te bieden. We voeren uitgebreide audits en evaluaties uit om ons in staat te stellen uitstekende beveiligingsoplossingen en maximale waarde aan klanten te leveren.

De vele oplossingen die wij bieden zijn onder meer:

CCTV

We zijn ervaren in het ontwerpen en installeren van CCTV-systemen. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van optimale oplossingen voor onze klanten, die variëren van eigenaren van kleine bedrijven met minimale beveiligingseisen tot grote organisaties met meerdere locaties met complexe beveiligingseisen.

Schipper Security beveiligings advies

Inbraakalarmen

Wij bieden zeer betrouwbare indringerdetectiesystemen die indringers effectief afschrikken om uw activa te beschermen. De systemen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer kosteneffectief. We kunnen bekabelde en draadloze systemen installeren, onderhouden en bewaken.

Toezicht houden

Schipper Security biedt een breed scala aan robuuste en flexibele monitoringoplossingen voor indringerdetectie, CCTV en systemen voor alleenwerkers. Onze monitoringdiensten beschermen organisaties 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Systeem onderhoud

Ons professionele team kan ervoor zorgen dat uw beveiligingssysteem volledig operationeel is en optimaal presteert. We hebben alles in huis voor het onderhouden van een breed scala aan elektronische beveiligingssystemen, waaronder CCTV-systemen, toegangscontrolesystemen en inbraakdetectiesystemen. Onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden snel en met minimale verstoring van de activiteiten van onze klanten uit.

We werken volgens de planningen van onze klanten en we zijn 24/7/365 beschikbaar om gepland preventief onderhoud en reactief werk uit te voeren.

Toegangscontrole

We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen voor toegangscontrole te ontwerpen die gemakkelijk en handig in gebruik zijn en die het juiste beschermingsniveau bieden voor organisaties. We bieden oplossingen van alle groottes, van het beveiligen van een enkele kamer tot het beveiligen van een hele campus.

Onze
oplossingen

CCTV

Denk aan:

IP CCTV-systemen
Pan Tilt Zoomcamera's
Verborgen camera's
Draadloze systemen
CCTV-systemen op afstand te monitoren

Inbraakalarmen

Deze systemen kunnen zijn:

Controle panelen
PIR-bewegingsmelders
Traagheidssensoren
Magnetische schakelaars
Paniekknoppen

Toegangscontrole

Onze oplossingen voor toegangscontrole kunnen zijn:

hekwerken
tourniquets
Beveiligingsdeuren
ID-kaarten en pasjes
Externe toegangssystemen
Biometrische systemen

Onze beveiligingssystemen & techniek leveren wij o.a. in de gemeenten Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.