Wij leiden mensen op

“Als SBB erkend leerbedrijf staan wij garant voor kwaliteit.”

Schipper Security B.V. is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden voor o.a. de kwalificaties Beveiliger 2 en Beveiliger 3.

In onze organisatie kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen onze organisatie voor adequate begeleiding. Voor het behoud van vakmanschap in de toekomst zetten wij ons graag in door middel van opleiding in de praktijk.

Wat maakt de veiligheidsbranche zo aantrekkelijk?

Wat maakt de veiligheidsbranche zo aantrekkelijk voor mbo-studenten? Van der Steur: “Het is een mooi beroep en je kunt je er goed in ontwikkelen, of je nu kiest voor objectbeveiliging of mobiele surveillance. Verder denk ik dat veel mensen nog niet weten hoe afwisselend en verantwoordelijk het werk is. Vandaar ook onze campagne #respectvoorbeveiligers. Tot slot is het natuurlijk leuk en vervullend om aan de veiligheid van Nederland te werken.”

Denk je perfect in ons team van professionals te passen?

Stuur ons direct een bericht via whatsapp button of per e-mail naar werken@schippersecurity.nl t.a.v.: Jacqueline Gerritsen.

Staat jouw stage er niet bij?

Stuur dan een open sollicitatie.

Altijd al beveiliger willen worden? Dit is je kans!

Volg een geheel verzorgd leerwerktraject MBO 2 diploma Beveiliger van c.a. 4 maanden en ga direct aan de slag als aspirant beveiliger!

lees meer over het leerwerktraject