Historie Beveiligingsbedrijf
Schipper Security

Beveiligingsbedrijf Schipper Security is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland en is inmiddels een middelgrote speler in Nederland.

Met ca 150 werknemers is Schipper Security actief op het gebied van beveiligingsadvies, objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, tijdelijke beveiliging en sinds enige tijd heeft Schipper Security ook een eigen cameratoezicht ruimte.

Beveiliging in de regio
Utrecht, Gelderland en
Flevoland

Schipper Security is marktleider op het gebied van beveiliging in de regio Utrecht, Gelderland en Flevoland en richt zich op het compleet ontzorgen van beveiligingsmaatregelen.

Zo helpt Schipper Security u niet alleen met de beveiliging van bedrijfspanden en particuliere woningen maar adviseren wij u ook graag over eventuele andere beveiligingsvraagstukken.

Uw veiligheid is onze zorg!

Medewerkers maken het verschil

Schipper Security beschouwt haar medewerkers als essentieel onderdeel van de dienstverlening.

De medewerkers maken het verschil. Daarom investeert Schipper Security continu in goede opleidingen en trainingen maar ook in een goede werksfeer.

Samen werken aan een bedrijfscultuur waarin integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen centraal staan.

Centrale Ligging

Dankzij de centrale ligging aan de A12 en het grote aantal auto’s op de weg zijn er korte aanrijdtijden en wordt een alarm snel opgevolgd. De nevenvestigingen in Culemborg, Lelystad en Wageningen zorgen voor een goede regionale spreiding.

In de overige gebieden werken wij samen met gelijkwaardige sterke regionale partners en zijn daarmee een goed alternatief voor de landelijke spelers in de markt

Steeds meer bedrijven kiezen voor Schipper Security

Missie

Onze missie is om onze klanten bescherming en beveiliging te bieden door middel van een op maat gemaakte service die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Uiteindelijk is de veiligheid en beveiliging van het personeel van cliënten, de gebouwen, activa en het grote publiek onze hoogste prioriteit.

Visie

We zijn toegewijd aan de voortdurende verbetering van de diensten die we onze klanten bieden. Door te investeren in en onze belangrijkste activa, onze medewerkers, en voortdurend te ontwikkelen, willen we al onze doelen bereiken en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Kernwaarden

Als bedrijf en als individu hechten we vooral waarde aan eerlijkheid, integriteit, onzelfzuchtigheid, professionaliteit en wederzijds respect. Voor onze medewerkers bieden we een lonende en uitdagende omgeving waar persoonlijke ontwikkeling kan floreren. We houden onszelf verantwoordelijk voor onze klanten, medewerkers en partners door onze verplichtingen na te komen, resultaten te boeken en voortdurend te streven naar de hoogste kwaliteit beveiligingsdiensten.

Waarom kiezen voor Schipper Security?

Wij bieden betrouwbaarheid en service van hoge kwaliteit verpakt in een glans van professionaliteit. Onze betaalbare service wordt uitgevoerd door ons toegewijde team van volledig doorgelichte en continu ontwikkelde en opgeleide beveiligingsfunctionarissen.