𝗙𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝘂𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗮𝗿𝗺𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲 “𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝗮𝗹𝗕𝗲𝘄𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴”

Samen met voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven en VEB-voorzitter Jan Kuipers, openden onze directeuren Alexander Schipper en Michiel op 2 juni onze Particuliere Alarmcentrale.

Tijdens deze feestelijke opening namen wij onze stakeholders, collega's, vrienden en familie mee in het verhaal achter SignaalBewaking. Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor deze mooie dag!

Wanneer u een aansluiting heeft bij de SignaalBewaking alarmcentrale, kunt u als installateur of eindgebruiker zelf eenvoudig relevante informatie inzien en beheren. Deze gegevens zijn 24/7 beschikbaar in uw persoonlijke online Web Portal of App. U kunt actieve alarmen afmelden, contactpersonen toevoegen en uw alarmlog bekijken. Zo heeft u uw beveiliging steeds meer in eigen hand!

Wij voldoen aan de 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝘀𝗲 𝗻𝗼𝗿𝗺 𝗘𝗡𝟱𝟬𝟱𝟭𝟴, waarmee wij u van alarmcentrale- en videotoezichtdiensten mogen voorzien. Met deze certificering verstevigd het bedrijf haar positie in de markt en voldoet zij aan de Wpbr. Een prachtig resultaat waarmee we zekerheid bieden aan onze klanten. Om ervoor te zorgen dat wij u een dienst leveren die van hoge kwaliteit is, zijn wij ook gecertificeerd voor de 𝗜𝗦𝗢-𝟵𝟬𝟬𝟭, 𝟭𝟰𝟬𝟬𝟭 𝗲𝗻 𝟮𝟳𝟬𝟬𝟭 𝗻𝗼𝗿𝗺𝗲𝗻. Hiermee voldoen wij aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit-, milieu-, en informatiebeveiligingsmanagement.

Met deze ontwikkeling werken wij vanuit Schipper Security B.V. aan een steeds completere ontzorging van uw beveiligingsvraagstukken.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday