Zorgbeveiligers

Onze Zorgbeveiligers zijn aangesteld om de beveiliging van zorglocaties te handhaven. Ze blijven zichtbaar voor de duur van hun dienst en bewaken waar nodig. Door de facility manager te ondersteunen, kunnen ze gemakkelijk reageren op alle gezondheids- en veiligheidsproblemen die de omgeving kan bevatten en de incidenten tijdig melden. Bij bejaarden- en verzorgingstehuizen zorgen we ervoor dat de toegangs- en uitgangscontrole waakzaam is en dat er geen ongeautoriseerde gasten de gebouwen binnenkomen of bewoners ongeoorloofd naar buiten gaan.

Particuliere gezondheidszorg

Beveiligers in de particuliere gezondheidszorg vertegenwoordigen het gezicht van het bedrijf voor alle patiënten, bezoekers, gasten en personeel. Ze onderhouden professionele relaties met de mensen die ze tegenkomen en houden hun omgeving veilig.

Onze zorgbeveiligers voeren eventueel veiligheidspatrouilles uit op zorginstellingen en op de afdelingen en blijven beschikbaar voor de preventie van misdaad en wanorde. Kunnen er voor zorgen dat locaties met succes wordt vergrendeld en ontgrendeld wanneer dit door de klant wordt vereist en het onderhoud van de omgeving waar nodig.

Onze zorgbeveiligers reageren adequaat op een breed scala aan incidenten, van omgaan met gewelddadige en beledigende patiënten of bezoekers, lokaliseren van vermiste patiënten, diefstal en criminele schade aan eigendommen of bezittingen tot begeleiden van personeel of familieleden 's nachts.

Onze klanten verwachten dat beveiligingspersoneel ervaren is in klantenservice, met name in uitdagende situaties. Schipper Security zorgt er daarom voor dat we onze zorgbeveiligers de relevante training geven om hen uit te rusten met de vaardigheden om de opdracht succesvol te voltooien.

Wanneer een instelling onze diensten afneemt, zorgen we ervoor dat de bewakers een introductie op de zorginstelling ontvangen voordat de overeenkomst begint om ervoor te zorgen dat ze een grondige kennis hebben van alle afdelingen en hun systemen en procedures. Van de zorgbeveiligers wordt verwacht dat ze hun vaardigheden en kennis up-to-date houden door korte cursussen te volgen over specifieke onderwerpen, zoals conflictoplossing, elementaire eerste hulp of fysieke interventie.

Kenmerken van onze zorgbeveiligers

Enige kenmerken die onze zorgbeveiligers moeten bezitten zijn:

  • Geweldige communicatieve vaardigheden om situaties snel te begrijpen en de procedure te volgen;
  • Goede standaard van rekenen en geletterdheid;
  • Vermogen om kalm te blijven in stressvolle situaties;
  • Zelfverzekerde en geruststellende invloed;
  • Veerkrachtig in het omgaan met uitdagend gedrag van anderen;
  • In staat om alleen of in een team te werken;

Deze gespecialiseerde diensten zijn ontwikkeld door Schipper Security vanuit een diepgaand inzicht in de problemen waarmee zorgverleners dagelijks te maken hebben. Iedere zorgsituatie is uniek en we bespreken graag alle aanvullende zorgdiensten die u nodig heeft in een persoonlijk onderhoud.

Zorgbeveiliger op de fiets

Onze
oplossingen

Veiligheid voor zorginstellingen

Beveiliging en zorg combineren?”. Dit doen wij al geruime tijd in onze functiegroep: "De zorgbeveiliger!"

Kostenbesparing en aanvullende diensten

Vaak kan een kostenbesparing gerealiseerd worden door de inzet van zorgbeveiligers.

Aanvullende zorgtrainingen

Onze medewerkers worden altijd in overleg met een zorginstelling nageschoold.

Onze zorgbeveiliging diensten verlenen wij o.a. in de gemeenten Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.