Babet is vorig jaar begonnen aan het leerwerktraject van Schipper Security B.V. Hierbij kreeg zij de kans om binnen 6 maanden haar diploma als Beveiliger niveau 2 te behalen.

Mijn naam is Babet en ik kom uit Veenendaal. Vorig jaar kreeg ik te horen dat Schipper Security B.V. een opleidingstraject startte waarbij je binnen 6 maanden je diploma als Beveiliger niveau 2 kon behalen. Dit sprak mij direct aan omdat de beveiliging mij een leuke, dynamische branche leek: vol uitdagingen, waar geen dag hetzelfde is en waar genoeg werkaanbod is. Ik had het idee dat mijn levenservaring en achtergrond een goede basis waren voor deze branche. Daarnaast zijn en er veel mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. Niet alleen qua functie maar ook qua persoon.

Na een kennismakingsgesprek met Nina (medewerker personeelszaken) ben ik in juli 2022 gestart aan het opleidingstraject. Samen met 5 andere studenten hebben wij 2 dagen per week theorie en praktijklessen gehad en daarnaast stage-uren gemaakt. Zelf ben ik begonnen op de WUR als objectbeveiliger gecombineerd met receptiewerkzaamheden. Het leukst aan deze functie vind ik dat dat ik veel contact met mensen heb waardoor geen dag hetzelfde is. Op dit object moet ik af en toe ook Engels spreken door de buitenlandse studenten en docenten die bij mij iets komen vragen, hierdoor groeit mijn kennis in de Engelse taal ook steeds meer.

Op vrijdag 9 december ben ik geslaagd voor mijn allerlaatste examen. Deze dag was het dubbel feest: ik was jarig en had officieel mijn diploma Beveiliger niveau 2 behaald. Nu blijf ik binnen Schipper Security B.V. werkzaam als objectbeveiliger waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Op mijn favoriete object verricht ik receptiewerkzaamheden en sta ik in contact met de studenten/bezoekers. Geen dag is hetzelfde en elke dag brengt weer iets nieuws. Er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik geen zin had om te werken.

Ook werken bij Schipper Security B.V.? Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday