Mijn naam is Raimon Hiffens en ik ben werkzaam als mobiel surveillant bij Schipper Security. Ik ben ontzettend blij met mijn baan!

Samen met mijn vriendin woon ik in het prachtige Ede. In mijn vrije tijd geniet ik graag van mijn grote passie: voetbal! Aangezien ik uit Arnhem kom, blijf ik hier nog steeds voetballen en ben ik uiteraard een fanatieke supporter van Vitesse!

Ik werk al meer dan 8 jaar in de beveiligingsbranche. Mijn carrière begon bij een inhuurpartij, die nauw samenwerkt met Trigion. Daar deed ik van alles: van mobiele surveillance tot evenementenbeveiliging. Toen ik hierna bij Schipper Security aan de slag ging, begon ik eerst als objectbeveiliger. Binnen een half jaar kreeg ik de kans om als mobiel surveillant aan de slag te gaan. Ik heb geen moment spijt gehad van die beslissing!

In mijn huidige rol doe ik van alles: het openen en sluiten van panden, reageren op meldingen en rijden door de omgeving. Ik heb geen favoriete klanten, want ik geniet van het werken met iedere klant die we hebben. Elke melding die ik krijg en elke opening die ik verzorg, doe ik met veel plezier.

Mijn collega's zijn geweldig! Ik heb dan ook geen favoriete collega, maar een favoriet team! Dankzij hen ga ik elke dag met een glimlach naar mijn werk. Op 28 juli aanstaande vier ik mijn vijfjarig jubileum bij Schipper Security! Sinds ik hier vijf jaar geleden begon, heb ik veel veranderingen en vooral verbeteringen meegemaakt. We begonnen met een klein, selectief team, maar zijn nu enorm gegroeid en veel professioneler geworden. Wat ik echt waardeer, is dat er aan ons wordt gedacht. We hebben leuke personeelsuitjes, gezellige borrels en elke week krijgen we vers fruit op het werk. Binnenkort nemen we afscheid van de auto die momenteel in Arnhem rijdt en krijgen we onze eerste ondersteunende auto hier in de regio. Dat is iets waar ik enorm naar uitkijk!

Het is geweldig om te zien hoe Schipper Security blijft investeren in onze werkomgeving en ons ondersteunt om het beste werk te kunnen leveren. Ik ben trots om deel uit te maken van dit geweldige team!

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday