Samenwerking bedrijvenkring ondernemend Veenendaal

๐‡๐ฒ๐›๐ซ๐ข๐๐ž ๐›๐ž๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ซ๐ž๐ข๐ง๐ž๐ง ๐†๐ž๐ฆ๐ž๐ž๐ง๐ญ๐ž ๐•๐ž๐ž๐ง๐ž๐ง๐๐š๐š๐ฅ

Sinds jaar en dag verzorgt Schipper Security B.V. de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal. In 2017 is Collectieve Beveiliging 2.0 geรฏntroduceerd. Na veel succes wordt, in samenwerking met BOV, het nieuwe concept โ€˜Hybride Beveiligingโ€™ geรฏntroduceerd.

Het doel van de collectieve beveiliging is het voorkomen en verminderen van activiteiten, waarbij de veiligheid van personen en goederen in geding komt en het verbeteren van het veiligheidsgevoel voor uw klanten en personeel.

Hybride beveiliging is een vorm van beveiliging waarbij de fysieke beveiliging de infrastructuur is voor de beveiliging van de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal. De surveillance op de weg (fysieke beveiliging) wordt bij het uitvoeren van de werkzaamheden ondersteund met digitale middelen (zoals camerabewaking). Met รฉรฉn druk op de knop zijn onze centralisten digitaal ter plaatse. De surveillanten op de weg voeren zo op een gerichte en efficiรซnte wijze de werkzaamheden op de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal uit.

De Particuliere Alarmcentrale van Schipper Security B.V. (Signaalbewaking) beschikt over PAC-erkenning en voldoet aan de Europese norm EN50518 voor alarmcentrales. Voor u betekent dit dat u alles onder รฉรฉn dak heeft. Wij ontzorgen u op het gebied van beveiliging. De meldingen van inbraak-, brand en camera-installaties komen bij ons op de alarmcentrale binnen. Hierop kan onze surveillancedienst direct reageren zonder tussenkomst van externe partijen, en dit allemaal volledig geautomatiseerd.

U kunt als ondernemer profiteren van de collectieve voordelen. Hoe meer ondernemers zich aansluiten, des te beter het volledige bedrijventerrein beveiligd is. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wilt u contact opnemen? Klik dan hier!

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday