gecertificeerde meldkamer EN50518

Schipper Security als een van de eerste gecertificeerde Video toezichtcentrale volgens EN50518

De videotoezichtcentrale van Schipper Security (VTC-3) voldoet aan de Europese norm EN50518 voor alarmcentrales. EN50518 is hét schema voor certificering van  monitoring- en alarmontvangst-centrales. Het EN50518 certificaat heeft een Europese geldigheid.

Op vrijdag 26 februari 2021 is Schipper Security in het bezit gekomen van het Europese EN50518 certificaat!

Hiermee is zij de derde partij in Nederland die hieraan voldoet. Dit betekent dat het gebouw, (technische eisen aan) aanwezige apparatuur, procedures en personeel aantoonbaar op orde zijn.

Gegevens worden snel en correct verwerkt. Dit zorgt voor een snelle afhandeling door  surveillanten en hulpdiensten.

De videotoezichtcentrale is het centrum van Schipper Security, waar fysieke beveiliging wordt ondersteund met technische oplossingen.

Schipper Security blijft regionaal en betrokken actief in de provincies: Utrecht, Gelderland en Flevoland; met dienstverlening die voldoet aan de hoogste (Europese) standaarden.

De gecertificeerde alarmcentrale draagt hieraan bij. In het verlengde van certificering, investeert Schipper Security in continue innovatie en verbetering; onder andere in kunstmatige intelligentie en video-analyse technologieën. Snelle detectie, verificatie en een gerichte inzet zijn het resultaat. En zo houdt Schipper Security haar opdrachtgevers ook de in de toekomst - regionaal en betrokken - veilig.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday