OBJECTBEVEILIGER KOOS OVER SCHIPPER SECURITY

Ik ben werkzaam bij Schipper Security als objectbeveiliger op diverse plaatsen hier in de regio. Ik ben bij Schipper Security terecht gekomen via een integratieproject vanuit de gemeente Ede. Mijn stage heb ik doorlopen bij Schipper Security op een object in Wageningen waar ik werd ingewerkt door collega`s die er al langere tijd zaten en heb zo mijn eerste stappen gezet in de wereld van de beveiliging. Vooral in mijn stagetijd heb ik alle ruimte gekregen om te zien welke objecten het beste pasten bij mijn mogelijkheden om zo optimaal te kunnen functioneren en plezier te hebben op de plekken waar ze mij konden gebruiken en inzetten. Ook heb ik met een aantal evenementen meegelopen om te zien of dat ook iets voor mij zou kunnen zijn, dat is denk ik het belangrijkste dat een bedrijf meewerkt en meedenkt in wat jouw mogelijkheden zijn.

Na mijn stageperiode ben ik in dienst getreden bij Schipper security en ben dus uiteindelijk objectbeveiliger geworden op een aantal mooie plekken in Wageningen en Wolfheze, waar ik vooral in Wageningen al ‘gesetteld’ ben, Wolfheze is nog erg nieuw. Hier zie je dat Schipper Security meedenkt wie waar het beste op zijn plek zit. Ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds het gevoel dat je gewaardeerd wordt. De omgang met elkaar is familiair, geen baas-werknemer verhaal, maar mensen die met elkaar zorgen voor veiligheid in welke hoedanigheid dan ook. Dit start al bij je collega`s en gaat door tot aan het management. Zo praat je met die en zo sta je met je directeur te babbelen, dat geeft voor mij aan hoe Schipper Security werkt en denkt. Kort gezegd hoop ik nog vele jaren daar te kunnen en mogen werken!

met open
armen ontvangen

OBJECTBEVEILIGER NICOLE OVER SCHIPPER SECURITY

Nog niet zolang geleden ben ik benaderd door Schipper Security met de vraag of ik nog beschikbaar was voor werk binnen de beveiliging. Ook al had ik toen al een baan, ik dacht: nou even babbelen bij Schipper Security kan natuurlijk geen kwaad. Niet veel later ben ik dan ook met open armen ontvangen door Patrick, Ilse en de directeur, en heb ik een zeer positief sollicitatiegesprek gehad met een leuk resultaat. Er werd geluisterd naar wat mijn wensen waren, maar ook naar wie ik ben en wat mijn mogelijkheden zijn. Zo werd er bijvoorbeeld geen probleem van gemaakt dat ik beperkt ben met het draaien van nachtdiensten doordeweeks.

Ik had gelijk het gevoel dat ik in een bedrijf binnen was gekomen die er ook daadwerkelijk is voor zijn medewerkers en dat je er geen nummer bent zoals in veel bedrijven wel het geval is. En er is ook plek voor mensen die herintreden of re-integreren.

Inmiddels werk ik al een aantal maanden met veel plezier binnen het bedrijf met een leuk object waar ik mijn werkzaamheden kan voortzetten en waar ik kan groeien. En elke dag weer leer ik bij op het gebied van veiligheid en beveiliging. Ook leer en groei ik elke dag door de feedback van mijn directe collega’s en collega’s van het kantoor. Ik hoop zelf nog verder door te groeien binnen het bedrijf en ben ik van plan extra scholing te gaan volgen zoals mogelijk nog mijn coördinator- opleiding af te maken.

Wat ik ook fijn vind bij Schipper Security is de communicatie: alles wordt goed gecommuniceerd zoals het uren-roosteroverzicht, de planning, extra werk en je wordt van alles goed op de hoogte gesteld, ook over de vorderingen en ontwikkelingen van het bedrijf zelf. Er wordt goed naar je geluisterd als je tegen een probleem aan loopt op de locatie waar je werkzaam bent, en dan wordt er samen gekeken naar een oplossing. En hierin kun je ook zelf aandragen wat je graag zou zien. Echt een bedrijf dat betrokken is bij jou.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday