Beveiligingscamerasysteem voor buiten

Beveiligingscamera systeem voor buiten

Met een beveiligingscamerasysteem voor buiten kun je mits je betrouwbare beelden binnen krijgt op momenten dat het nodig is je bedrijf of huis uitstekend beveiligen.

Met behulp van onze slimme software worden alarmen gegenereerd op basis van de inhoud van het beeld, de situatie en afwijkingen, net zoals wij mensen, beelden interpreteren. Deze beelden komen binnen bij onze cameratoezichtruimte en worden alleen situaties die aandacht nodig hebben bekeken. Alarmen kunnen worden geïntegreerd in de meldkamer van Schipper Security, wat leidt tot alarmopvolging alleen wanneer dat echt nodig is.

Geen valse alarmen meer?

Ontdek de unieke detectiewijze van personen en ongewenste situaties op (bedrijfs)terreinen met slimme beveiligingscamera’s van Schipper Security.

 

Alarmsysteem voor buiten

24/7 alarmering op basis van video analyse met menselijke precisie. Schipper Security VMS is een totaal nieuwe wijze van video analyse gebruikmakend van standaard IP beveiligingscamera’s.

Ons menselijk brein wordt niet getriggerd door afzonderlijke objecten of bewegingen die wij zien maar door het totale beeld dat we interpreteren. Schipper Security VMS voegt menselijke precisie toe aan video analyse zodat met de hoogste nauwkeurigheid en met de minste valse alarmen melding kan worden gedaan van situaties die aandacht nodig hebben.

Menselijke Precisie

Schipper Security VMS werkt op basis van object classificatie zodat mensen en bewegende auto’s ontdekt worden. Regen, reflecties, schitteringen en spinnen zijn nog steeds erg lastig weg te filteren. Door de toepassing van AI (Artificial Intelligence) en Deep Learning detecteren de slimme camera’s van Schipper Security alleen situaties die aandacht nodig hebben.

Onze video analyse met menselijke precisie kan zowel lokaal als in de Cloud draaien. Alarmen kunnen worden uitgekeken in de camera toezicht ruimte van Schipper Security, wat leidt tot alarmopvolging alleen wanneer dat echt nodig is. Indien uw camera’s beschikken over een goede kwaliteit installeren wij graag onze software naast uw (bestaande) camera’s. Schipper Security biedt het hele pakket van installatie van camera’s tot het uitkijken en opvolgen van camerameldingen.

Cameratoezicht Centrale

De camera toezicht centrale van Schipper security is uitgerust met toonaangevende technologie en een geavanceerd operationeel managementsysteem. Deze geïntegreerde aanpak betekent dat onze toezichtcentrale klaar is om te reageren op iedere noodsituatie of situatie. Onze bevlogen medewerkers zijn specifiek opgeleid voor het bewaken en beheren van alle functies van de cameratoezichtcentrale.
Lees meer...

Wij adviseren u graag om samen tot een goede beveiligingsoplossing te komen. Laat u vrijblijvend adviseren of neem direct contact met ons op.

Het werkt met iedere IP camera

Mits de beeldkwaliteit voldoende kunnen ook bestaande IP camera’s worden gebruikt. Onze software is camera merk en hardware onafhankelijke camera

 

Privacy

We identificeren met Schipper Security VMS geen gezichten, mensen of kentekens. In combinatie met de encryptie van data en video via VMSCORE is veiligheid en privacy gewaarborgd.

Betaalbare oplossing zonder valse alarmen

Graag lichten we nader toe hoe we met de minste valse alarmen toch een betaalbare oplossing kunnen bieden.

Profile Tyrecenter – Ed Timmermans

"Ik ben dik tevreden", zegt Ed Timmermans van Profile enthousiast. "Afspraak is afspraak bij Schipper Security en dat vind ik heel belangrijk." De bandenspecialist heeft in het verleden ervaringen opgedaan met andere beveiligingsbedrijven. "Hoe groter zo'n bedrijf, hoe meer bureaucratie er vaak heerst. Als je een vraag hebt, word je een paar keer doorverbonden voordat je de juiste persoon aan de lijn hebt. Nu bel ik het mobiele nummer van Hugo Verkerk, krijg ik hem altijd direct aan de lijn en hij zorgt meteen voor een oplossing. Ideaal."

Sneller response
Van die snelheid van Schipper Security profiteert Timmermans ook. "Laatst ging 's nachts het alarm in de zaak af. Binnen de kortste keren was er iemand aanwezig om te kijken wat er aan de hand was, precies zoals het hoort. Gelukkig was het dit keer vals alarm." Dat het beveiligingsbedrijf hem ook werk uit handen neemt en ontzorgt, vindt hij bovendien prettig. "De overgang naar een andere alarmcentrale hebben ze allemaal voor me geregeld. Fijn, want ik heb wel andere dingen te doen."

Gispen – Ben Wammes

Korte lijnen
Over die 'korte lijnen' van Schipper Security is Ben Wammes van Gispen ook te spreken. "Ze reageren daardoor ook heel snel en accuraat. Het bedrijf onderscheidt zich naar mijn mening echt als het gaat om de vlotte terugkoppeling. Als het alarm 's nachts een keer afgaat, dan heb ik de volgende ochtend meteen een rapport in mijn mailbox zitten. Fijn, want ik wil toch graag weten wat er precies aan de hand was. Dat is bij andere bedrijven wel eens anders, heb ik ervaren."

Collectief
Steeds meer bedrijven op Pavijen gaan een samenwerking aan met Schipper Security. "Mooi zo", reageert Wammes, die veel voordelen ziet in het collectief beveiligen van het terrein. "Een veilige regio creëren, doe je tenslotte samen. Hoe meer ondernemers zich collectief aansluiten, hoe meer ogen en oren zich op het terrein bevinden en hoe meer verdachte situaties opgemerkt worden." Met een speciale app, het veiligheidsloket, kunnen ondernemers gemakkelijk meldingen plaatsen en elkaar en veiligheidspartners zo bereiken. Maar collectief beveiligen heeft meer voordelen. Ondernemers van Pavijen die zich aansluiten bij Schipper Security krijgen namelijk een collectiviteitskorting. Bij voldoende animo van bedrijven zullen beveiligers van Schipper Security bovendien permanent toezicht houden op het terrein. Wammes: "Bedenk eens hoe groot de preventieve werking is als een auto van Schipper Security hier 's nachts rondjes rijdt. Een crimineel zal zich wel twee keer bedenken voor hij op Pavijen een inbraak pleegt."

Beveiliging op maat
Bij Gispen verzorgt Schipper Security dagelijks maatwerk beveiliging. "Ze zijn ook niet bang om wat extra service te verlenen", zegt Wammes. "Laatst liet Hugo me bijvoorbeeld weten dat het licht nog aanstond in een deel van het pand. Toch fijn dat hij daar melding van maakt."

VDS Culemborg – Niek van der Sluis

Vertrouwensband
Ook Niek van der Sluis van VDS Culemborg vindt het prettig dat hij altijd dezelfde personen aan de lijn krijgt wanneer hij contact zoekt met Schipper Security. "Als je steeds een wildvreemde spreekt, moet je ook iedere keer alles opnieuw uitleggen. Dat werkt niet. Bovendien heb ik een vertrouwensband opgebouwd met deze mensen. Er is weinig wisseling in personeel. Steeds weer zie ik dezelfde gezichten. Dat is prettig."

Preventief
Schipper Security bezorgt Van der Sluis een veilig gevoel. "Sinds ik met hen samenwerk zijn er geen inbraken of pogingen daartoe geweest in mijn bedrijf. Geen wonder, als eenmaal bekend is dat Schipper Security de beveiliging verzorgt, dan werkt dat preventief." Privé maakt hij ook gebruik van de diensten van het beveiligingsbedrijf. "Met een gerust hart ga ik naar het buitenland. Ik weet namelijk dat als het alarm in mijn woning afgaat, iemand van Schipper Security snel ter plaatse is om te kijken wat er aan de hand is. Dat geeft een heel veilig gevoel."

Beveiliging op maat
Van der Sluis: "Heel prettig dat Schipper Security de beveiliging levert die bij mijn bedrijf past. Veel andere beveiligingsbedrijven bieden een standaard pakket aan. Maar een meubelmaker heeft nou eenmaal andere behoeftes dan een juwelier. Je wordt bij Schipper Security persoonlijk behandeld. Daarin onderscheiden ze zich echt van anderen. Het is de reden dat ik al heel wat jaren met tevredenheid gebruik van hun diensten."

Naast gedegen en betrouwbaar, is Schipper Security ook een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij zijn als vrijwilligers van Stichting Buitenzorg dagelijks bezig voor mensen met een verstandelijke beperking. Met dank aan Schipper worden onze twee locaties in Veenendaal al vele jaren gratis beveiligd door de mensen van Schipper. En dat is voor onze vrijwilligers - en de mensen waar we het allemaal voor doen - een hele zorg minder! Gerrit van de Weerd, Voorzitter stichting Buitenzorg Beheer (www.stichtingbuitenzorg.nl)

Stichting Buitenzorg – Gerrit van de Weerd

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday