Veenendaal, 12 maart 2020

Beste relatie,

Er is op dit moment geen besmetting vastgesteld bij onze medewerkers.  Achter de schermen spannen wij ons voortdurend in om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

We doen er alles aan om te voorkomen dat onze medewerkers besmet raken. Zo maken wij onze medewerkers attent op het secuur volgen van hygiëneregels, zoals die zijn aanbevolen door het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden). Tevens communiceren we breed over alle relevante ontwikkelingen aan alle betrokkenen.

Om de continuïteit van de diensten te waarborgen richten wij ons primair op het uitvoeren van de bestaande diensten en het bedienen van onze vaste opdrachtgevers. Bij een eventuele opschaling zal Schipper Security de afgesproken inspanningsverplichting nakomen, eventuele meer/minder opdrachten zullen we zo goed mogelijk proberen in te vullen.

Wij zijn deze dagen alert op de ziekmeldingen waarbij wij bij twijfel doorvragen. Mocht het zo zijn dat er een medewerker, welke binnen uw bedrijf werkt, besmet zou zijn dan nemen wij direct contact met u op.

Tegelijkertijd vragen wij, uit voorzorg, aan u om relevante besmetting van uw medewerker(s) ook te melden aan onze organisatie.

Hierbij tevens het verzoek deze mail door te sturen naar collega’s binnen uw bedrijf die ook met onze organisatie te maken hebben.

In voorkomend geval kunt u contact opnemen met ons kantoor Veenendaal.

Met vriendelijke groet,
Schipper Security B.V.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday