Veenendaal, 15 maart 2020

Aansluitend op onze eerdere berichtgeving van afgelopen donderdag 12 maart 2020 volgt hier een update:

Schipper Security BV doet er alles aan om ook tijdens de huidige Covid-19 situatie de beveiligingstaken voor haar opdrachtgevers op een zo volledig en veilig mogelijke wijze uit te voeren. Nadruk op veiligheid voor personen en objecten.

Als onderdeel van deze aanpak werken we met ons team van kantoor  zoveel mogelijk vanuit onze (beveiligde) thuiswerkplekken. De taken op het kantoor worden in nauwe afstemming met elkaar uitgevoerd zodat er niet meer personen dan strikt noodzakelijk tegelijkertijd op kantoor en onze meldkamer aanwezig zijn.

Alle vitale processen zoals planning, administratie en aansturing operaties worden uitgevoerd in teams  zodat collega’s elkaar kunnen ondersteunen of vervangen in voorkomend geval van uitval van een collega.

Door de aard van ons bedrijf en onze opdrachtgevers verwachten wij niet minder maar juist meer werk, daarom vragen wij onze opdrachtgevers bij een toenemende vraag naar beveiliging en veiligheid, ook zelf verantwoordelijkheid te nemen en in nauw overleg met Schipper Security BV te polsen wat de mogelijkheden zijn.

U kunt ons 24/7 bereiken via ons e-mail adres: info@schippersecurity.nl of (spoed) via uw contactpersoon binnen ons bedrijf per Whatsapp of telefonisch +31(0)318-526026

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd en zullen regelmatig een update geven via onze website.

Ons team Veenendaal
Ons team Veenendaal

NB: Recent hebben enkele wijzigingen in ons managementteam plaatsgevonden, mocht de berichtgeving daaromtrent u nog niet bereikt hebben dan verwijs ik u graag naar het bericht: kennisgeving managementwijziging, 7 januari 2020.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday