particuliere-alarmcentrale

24/7 beveiliging

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe alarmcentrale. Deze gecertificeerde particuliere alarmcentrale en videotoezichtcentrale heet SignaalBewaking en is het kloppend hart van Schipper Security. Hier komen technische en fysieke beveiliging bij elkaar.

Onze centralisten staan 24/7 voor u klaar om uw brand-, overval-, camera- en inbraakalarmen adequaat af te handelen. Is alarmverificatie op afstand niet mogelijk? Dan kunnen wij direct onze surveillanten aansturen. Met deze gecombineerde dienstverlening kunnen wij u steeds beter beveiligen en ontzorgen.

De particuliere alarm- en videotoezichtcentrale van Schipper Security voldoet aan de Europese Norm EN50518. Door te voldoen aan deze certificering zijn wij in staat uw alarmen af te handelen.

Heeft u interesse in onze alarmcentrale- of surveillancediensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday