Adres Vestiging Lelystad Albert Einsteinweg 4 8218 NJ Lelystad 0320 308800

 

Beveiligingsbedrijf Schipper Security ontving eind mei de sleutel van het nieuwe regio kantoor in Lelystad van Fokke van Velzen van MAC3PARK.

Regionale speler al 45 jaar actief

@Schipper Security Lelystad

Hans Brink:” Schipper Security is als regionale speler al 45 jaar actief in de beveiligingswereld. Sinds drie jaar ook vanuit Lelystad alwaar we een enorme groei in geheel Flevoland zien”

De directeur van Schipper Security voegt toe: We willen altijd zichtbaar zijn voor ons klanten. Mac3 is al jaren klant van ons en biedt ons de mogelijkheden flexibel mee te groeien in kantoorruimte . De keuze voor aanwezigheid op Larserpoort is ook logisch. Op dit hoogwaardig beveiligde bedrijventerrein zijn wij al meer dan een jaar naar tevredenheid de nieuwe beveiligingspartner van het bestuur en van de aanwezige ondernemers.

Concept veilige regio

Onze herkenbare werkwijze wordt gewaardeerd in de markt;’. Veelal zijn aanbieders in de markt gericht op leveren van beveiligingsdiensten, en daarmee direct gericht op winst en de tevredenheid van de aandeelhouders. Wij werken vanuit een eigen methodiek om de veiligheid bij onze klanten te vergroten en zetten telkens nieuwe systemen in om dit te bereiken. En dat is een geheel ander uitgangspunt”. Wij gaan voor kwaliteit!

Ruimte voor betrokkenheid van medewerkers

Daarnaast bieden we ruimte aan inbreng en betrokkenheid van onze medewerkers. Of je nu directeur bent of medewerker: het maakt de één nog niet belangrijker dan de ander. Iedereen heeft een ander talent. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat onze medewerkers met zelfvertrouwen èn plezier het werk kunnen doen.

Inmiddels is ons werkgebied geheel Flevoland, voegt Hans toe, in juni breiden we onze routes weer uit met 2 extra auto’s op de weg”

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday