Als ondernemer in Flevoland heeft u sinds januari 2016 een nieuw alternatief voor uw beveiligingsdiensten. Schipper Security verzorgt beveiligingsdiensten voor onder andere Wageningen Bioveterinary Research in Lelystad. Zij zijn hierdoor 24 uur per dag actief in Flevoland vanuit het steunpunt aan de Houtribweg in Lelystad. Omdat zij reeds actief aanwezig zijn in uw regio, kunt u profiteren van scherpe tarieven.

“Wij geloven in een andere aanpak voor het verhogen van de veiligheid dan enkel het opvolgen van alarmen. Onze innovatieve beveiligingsconcepten zijn gericht op het creëren van een veilige regio. En dat is een geheel ander uitgangspunt. Wij doen dat in afstemming met veiligheidspartners zoals politie, brandweer en gemeente(n)”, aldus operationeel directeur van Schipper Security B.V.. En dat deze unieke aanpak effect sorteert, blijkt wel uit de recent behaalde, landelijke titel Beveiligingsbedrijf van het Jaar 2016. “De beveiligingsmarkt is een traditionele markt. Beveiligingsbedrijven rijden van alarm naar alarm en dat is wat ze al jaren doen. Wij doen dat net even anders.”

Wat maakt ons anders?

Commercieel manager Jasperine van Wakeren licht dit graag toe: “Traditionele beveiligingsorganisaties hebben een verdienmodel waarbij meer alarmmeldingen bij de klant, meer omzet oplevert. In onze ogen past dit niet bij een veiligheidspartner en de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten aangaan. Wij spreken de taal van de ondernemer: geen omslachtige verkoopverhalen maar doelgericht en pragmatisch, met integraal advies gericht op uw risico’s. Onze surveillanten zijn betrokken bij uw opdracht en kennen u als klant. Hij of zij gaat mee in het eerste gesprek met u: zo ziet u het gezicht achter onze dienstverlening. Onze surveillanten zijn namelijk de belangrijkste schakel binnen onze organisatie. Wij beseffen dat maar al te goed. Zij krijgen daarom naast verantwoordelijkheid volop de ruimte voor eigen initiatief en intuïtie tijdens hun werk: zij zijn immers onze ogen en oren op de weg.”

Ons aanbod

Als ‘Beveiligingsbedrijf van het Jaar’ is Schipper Security ervan overtuigd een goed alternatief te kunnen bieden. Bij deelname aan de collectieve diensten is alarmopvolging tussen 00.00 en 06.00 uur gratis; hiermee laten zij zien dat ze gaan voor úw veiligheid. De adviseurs Integrale Veiligheid van Schipper Security inventariseren graag samen met u of uw bedrijfsbeveiliging beter en veiliger kan, en of u aan de eisen voldoet die uw verzekeraar stelt aan uw beveiliging.

Nieuwsgierig? Bel vestigingscoördinator Erdal voor een vrijblijvende afspraak op 0320-308 800, of bel met hoofdkantoor Veenendaal op 0318-526 026. Wij staan u graag te woord.

Ondernemersbelang

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday