Door het grote aantal auto's van ons op de weg maken onze medewerkers nogal eens wat mee.

Echter is niet alles altijd voor publicatie geschikt.

Onderstaand twee ervaringen van afgelopen week, het vinden van een vermiste vrouw en de ondersteuning bij een onwel wording.

Een beveiligingsmedewerker van Schipper Security BV heeft in de nacht van maandag op dinsdag een vermiste vrouw gevonden en overgedragen aan de politie.

Volgens informatie werd de vrouw, die in verwarde toestand verkeerde, al enkele dagen vermist. De vrouw werd aangetroffen tijdens een surveillanceronde in Rhenen.

Ongeluk op de snelweg

A12

Dinsdagavond was een medewerker getuige van een ongeluk op de snelweg A12.
De chauffeur werd onwel en raakte de vangrail. Gelukkig werden geen andere auto's geraakt. De chauffeur herinnert zich niets van het voorval. Oorzaak is waarschijnlijk te weinig vochtinname en een te laag suikergehalte. Na controle door een ambulancemedewerker kon de geschrokken chauffeur zijn reis hervatten.

,,Steeds vaker zijn wij het verlengstuk van de politie, en daarmee extra ogen en oren op straat”, aldus de directeur van Schipper. Door het vele aantal auto's op de weg zijn wij niet alleen in staat snel ter plaatse te zijn bij een alarm, maar zien we ook meer incidenten. We vervullen hierdoor een extra functie in de veiligheid van de burgers en werken dagelijks samen met de politie.”

,,Het is niet voor het eerst”, vervolgt de directeur. ,,Niet alles is voor publicatie geschikt. Onlangs werd in Veenendaal ook al een verwarde vrouw opgemerkt en overgedragen aan de politie.

 

Bron veenendaalsekrant.nl

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday