De afgelopen jaren is er onderzoek uitgevoerd naar de rol van Schipper Security op het gebied van integrale veiligheid. Hieruit bleek dat wij een betere bijdrage konden leveren aan de veiligheid in de lokale samenleving dan enkel het repressief opvolgen van alarmmeldingen. Met name preventief en in samenwerking met partners in veiligheid konden wij onze rol verbeteren.

“ALLEEN WIJ OVERLEGGEN DAGELIJKS MET POLITIE”

Schipper Security baseert haar beleid op integrale veiligheid en ontwikkelt nieuwe methoden en instrumenten om de veiligheid in haar werkgebied te waarborgen. Inmiddels zijn er met verschillende gemeenten samenwerkingsverbanden aangegaan.

Op het gebied van onder andere informatie uitwisselen en preventief voorlichten weten wij onze partners goed te vinden en is de samenwerking vastgelegd door middel van convenanten.

Collectieve beveiliging in de regio

Daarnaast beveiligen wij collectief de bedrijventerreinen in ons werkgebied. In samenwerking met ondernemers, politie, gemeente en brandweer werken wij op gestructureerde wijze samen om de veiligheid op de bedrijventerreinen te waarborgen. Deze terreinen beschikken allen over het “Keurmerk Veilig Ondernemen”. U kunt dus meehelpen aan, én profiteren van, een veiligere omgeving voor iedereen. Want samen maken we uw buurt, wijk of bedrijventerrein nóg veiliger.

Bewonersavonden gemeente Veenendaal, Rhenen en Driebergen
Schipper Security informeert u graag over de verschillende mogelijkheden om uw woning veiliger te maken. Regelmatig organiseren wij in samenwerking met partners in veiligheid preventieavonden om u als bewoner te informeren, waarbij het collectief terugdringen van criminaliteit in de buurt centraal staat. Naast bewonersavonden in de gemeenten Veenendaal, Wageningen en Rhenen organiseren wij ook bewonersavonden in de gemeente Neder-Betuwe.

Wilt u ook met uw buurt een bewonersavond organiseren? Meld u bij ons aan als buurtambassadeur en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Beveiliging en veiligheid in Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen (de WERV-gemeenten), de Gelderse Vallei, de (Neder-) Betuwe, Arnhem en Tiel
Schipper Security wil een toonaangevende rol spelen als marktleider in het beveiligen/ beveiliging van uw eigendommen in de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen (de WERV-gemeenten), de Gelderse Vallei, de (Neder-) Betuwe, Arnhem en Tiel.

Door haar sterke lokale positie en affiniteit met regionale opdrachtgevers wil Schipper Security vanuit een integrale veiligheidsbenadering een rol spelen in de veiligheid van burgers en ondernemingen en zo een bijdrage leveren aan de veiligheid in de lokale samenleving. Wij zijn met vestigingen in Veenendaal en Dodewaard, en steunpunten in Tiel en Arnhem, dé regionale beveiligingsorganisatie.

Door een gesloten convenant met de politie werken wij nauw samen met de diverse hulpdiensten. Hiermee vervult Schipper Security een filterfunctie tussen de burgers en de veiligheidspartners.

Periodiek informeert de afdeling Integrale Veiligheid van Schipper Security u middels een column in onze nieuwsbrief ”Veiligheid in de Regio” over ontwikkelingen, tips, recente gebeurtenissen en initiatieven gericht op uw veiligheid als burger.

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday