Koninklijk betrokken

Onlangs mocht Vallei Auto Groep wederom een aantal nieuwe Volkswagen Caddy’s leveren aan Schipper Security. Naast de regionale betrokkenheid op het gebied van beveiliging, is Schipper nu ook koninklijk betrokken!
De directeur bij Schipper Security, legt uit: “Normaal voeren wij de tekst ” Regionaal en Betrokken” al in oranje onder ons logo ,
nu Koninginnedag definitief doorgaat in Veenendaal en Rhenen, hebben wij de tekst op onze auto’s gewijzigd in “Koninklijk Betrokken” en ons logo voorzien van een feestelijke kroon” . Het staat symbool voor onze betrokkenheid met de viering van Koninginnedag in Veenendaal en Rhenen”.

Ook Ben van Voskuilen, vestigingsmanager van het bedrijfswagencentrum van Vallei Auto Groep, laat Koninginnedag niet onopgemerkt voorbij gaan. “Wij organiseren een speciale actie waarbij iedereen kans kan maken op een halfjaar Volkswagen up! rijden.” Verder is hij uiteraard enthousiast over de prettige samenwerking met Schipper: “Het is altijd prettig om een goede samenwerking te hebben met gerenommeerde bedrijven uit de regio. Schipper Security is een vooraanstaand bedrijf en wij zijn zeer gelukkig met het feit dat het bedrijf wederom voor onze producten heeft gekozen!”

Fotobijschrift
Op de foto de directeur en hoofdsurveillant Chris van de Beek van Schipper Security met Ben van Voskuilen van Vallei Auto Groep en een nieuwe Volkswagen Caddy met ‘Koninklijke’ bestickering

koninklijk betrokken

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday