Samenwerking bedrijvenkring ondernemend Veenendaal

𝐇𝐲𝐛𝐫𝐢𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐫𝐞𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐆𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐕𝐞𝐞𝐧𝐞𝐧𝐝𝐚𝐚𝐥

Sinds jaar en dag verzorgt Schipper Security B.V. de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal. In 2017 is Collectieve Beveiliging 2.0 geïntroduceerd. Na veel succes wordt, in samenwerking met BOV, het nieuwe concept ‘Hybride Beveiliging’ geïntroduceerd.

Het doel van de collectieve beveiliging is het voorkomen en verminderen van activiteiten, waarbij de veiligheid van personen en goederen in geding komt en het verbeteren van het veiligheidsgevoel voor uw klanten en personeel.

Hybride beveiliging is een vorm van beveiliging waarbij de fysieke beveiliging de infrastructuur is voor de beveiliging van de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal. De surveillance op de weg (fysieke beveiliging) wordt bij het uitvoeren van de werkzaamheden ondersteund met digitale middelen (zoals camerabewaking). Met één druk op de knop zijn onze centralisten digitaal ter plaatse. De surveillanten op de weg voeren zo op een gerichte en efficiënte wijze de werkzaamheden op de bedrijventerreinen in de Gemeente Veenendaal uit.

De Particuliere Alarmcentrale van Schipper Security B.V. (Signaalbewaking) beschikt over PAC-erkenning en voldoet aan de Europese norm EN50518 voor alarmcentrales. Voor u betekent dit dat u alles onder één dak heeft. Wij ontzorgen u op het gebied van beveiliging. De meldingen van inbraak-, brand en camera-installaties komen bij ons op de alarmcentrale binnen. Hierop kan onze surveillancedienst direct reageren zonder tussenkomst van externe partijen, en dit allemaal volledig geautomatiseerd.

U kunt als ondernemer profiteren van de collectieve voordelen. Hoe meer ondernemers zich aansluiten, des te beter het volledige bedrijventerrein beveiligd is. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening en wilt u contact opnemen? Klik dan hier!

Toegankelijkheid Menu

× Whatsapp Available from 07:30 to 16:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday