24H
Camera
Toezicht
Centrale

Onze 24-uurs camera toezicht centrale zijn de ogen en oren van onze operatie. Onze camera toezicht centrale is 24 uur per dag bereikbaar en wordt dagelijks bemand door eigen personeel. Al onze toezichtcentrale-medewerkers hebben een niveau 2 opleiding voor werken als CCTV-operator. Ons managementteam bestudeert ontwikkelingen in de besturingsprocedures van de camera toezicht centrale en deze elementen zijn geïntegreerd in onze ISO 9001- kwaliteitsmanagementaccreditatie.

Schipper Security biedt een groot aantal camera monitoringdiensten en ons toegewijde team reageert snel en efficiënt op iedere melding. Dagelijks zorgen onze medewerkers ervoor dat alle opdrachten worden bemand met getrainde mensen, plannen, dekking regelen voor vakanties, communiceren met personeel op locatie, cameratoezicht, mobiele surveillance, sleutelbewaking en alarmrespons.

Onze toezicht centrale is uitgerust met toonaangevende technologie en een geavanceerd operationeel managementsysteem. Deze geïntegreerde aanpak betekent dat onze camera toezichtcentrale klaar is om te reageren op iedere noodsituatie of situatie. Onze toegewijde medewerkers zijn specifiek opgeleid voor het bewaken en beheren van alle functies van de meldkamer.

 

Strenge eisen en normen

De camera toezicht centrale is opgenomen in onze ISO 9001 Kwaliteitsmanagement en ISO 27001 ISMS. Onze meldkamer werkt ook volgens de nieuwste versie van de NEN-EN 50518; De NEN-EN50518 certificering bestaat uit meerdere delen. Deel 1 gaat over de eisen aan het gebouw van de meldkamer, deel 2 gaat over de technische eisen voor de aanwezige apparatuur en in deel 3 worden eisen gesteld aan alle procedures en het personeel.

De camera toezichtcentrale van Schipper Security zal door KIWA worden gecertificeerd en is de sleutel tot de bescherming van honderden locaties in de regio. We innoveren en investeren voortdurend in de nieuwste IT- en bewakingssoftware.

Onze
oplossingen

Om uw gebouw optimaal te beveiligen, is het van belang dat een inbraakpoging zo vroeg mogelijk wordt gedetecteerd

Iedere tijdelijke beveiliging op locatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging.

Beveiligingscamera’s monitoren wanneer een bewoner gaat dwalen of niet meer in zijn bed ligt

Onze cameratoezicht verlenen wij o.a. voor klanten uit de gemeente Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam leveren wij cameratoezicht  onder andere voor klanten uit de gemeente:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief en leveren wij cameratoezicht onder andere voor klanten uit de gemeente:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.