Bouw
beveiliging

Bouwbeveiliging inzetten om uw bouwlocatie te beschermen is tegenwoordig geen overbodige luxe. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bijvoorbeeld bouwlocaties door heel Nederland. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Hierdoor zijn bouwplaatsen vooral ’s nachts, in het weekend en in vakanties doelwit voor diefstal van gereedschappen en materialen.

“UW BOUWPLAATS VOORZIEN VAN SLIMME CAMERA'S VOORKOMT SCHADE”

Naast een hoge kostenpost levert dit vaak enorme vertragingen op. Onze bouwbeveiligingsdiensten op het gebied van bouwbeveiliging waarborgen de continuïteit van de bouw.

Professionele bouwbeveiliging: maximale controle

Iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging. De zichtbaar aanwezige tijdelijke beveiligingssystemen, zoals de slimme camera's van Schipper Security, vormen samen met onze frequente surveillance een efficiënte oplossing in de strijd tegen diefstal en vandalisme op de bouwplaats. Door camera’s met bewegingssensoren en valstrik- en detectiesystemen regelmatig te verplaatsen, een directe verbinding met onze cameratoezicht centrale en de kortste aanrijtijden in de regio, maximaliseren wij het beveiligingsniveau op uw bouwplaats. Met behulp van de modernste technieken detecteren en lokaliseren onze getrainde medewerkers onbevoegde personen en zijn zij beslissingsbevoegd om ter plaatse adequaat in te grijpen.

Bouwbeveiliging bij leegstand

Naast bouwbeveiliging, camerabewaking en controlerondes kunnen de medewerkers van Schipper Security toegangs- en procescontroles uitvoeren. Ook bij leegstand biedt tijdelijke beveiliging van Schipper Security bescherming voor aannemers en uitvoerders tegen risico’s als brand en diefstal. Met deskundig advies stemmen wij de beveiligingsmaatregelen af op uw budget en de bouwrisico’s in iedere fase van de bouw.

bouwbeveiliging tijdelijke beveiligingsoplossing

Neem contact met ons op en laat u adviseren over de voor u meest geschikte bouwplaatsbeveiligingsoplossing.

Onze bouw
beveiliging
oplossingen

Bouwkeetbeveiliging

Tijdelijke beveiliging voor de bouwkeet nodig? Vraag een offerte aan.

Het opslaan van uw machines en materiaal kan tegenwoordig niet zonder beveiliging.

Beveilig uw bouwplaats of vastgoed tijdelijk met de mobiele cameramasten

Kwaliteit,
informatie
beveiliging

certificeringen

ISO 9001-2015 certificering

Met de inzet van de ISO 9001:2015 certificering heeft Schipper Security BV een belangrijke stap gezet om aan de internationale norm te voldoen waarin eisen worden gesteld aan het kwaliteitsmanagement systeem. Belangrijke onderwerpen zijn het kwaliteitsbeleid, procesmanagement, klantgerichtheid en het continu verbeteren.

ISO 27001:2013 certificering

Met de inzet van de ISO 9001:2015 certificering heeft Schipper Security BV een belangrijke stap gezet om aan de ISO 27001:2013 normering te voldoen. Dat is de hoogst haalbare ranking die men kan ontvangen en de internationaal erkende standaard voor het beheer van informatiebeveiliging . Met deze certificering loopt Schipper Security B.V. voorop als het gaat om beveiliging en de beveiliging van de informatie die gebruikt en verwerkt wordt via onze systemen.

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging. Dit keurmerk is ontwikkeld door de VBN en heeft als doel verdergaande professionalisering te bewerkstelligen in de Beveiligingsbranche. U vindt ons certificaat door op het logo van het keurmerk te klikken.

Daarnaast zijn wij lid van de VEB, de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Ook door de VEB zijn wij gecertificeerd.

U heeft daardoor met zekerheid een betrouwbare partner.

Keurmerk Beveiliging

Wij beschikken over het Keurmerk Beveiliging.

Dit keurmerk is ontwikkeld door de VBN en heeft als doel verdergaande professionalisering te bewerkstelligen in de Beveiligingsbranche. U vindt ons certificaat hier.

Daarnaast zijn wij lid van de VEB, de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Ook door de VEB zijn wij gecertificeerd.

U heeft daardoor met zekerheid een betrouwbare partner.

Onze tijdelijke (bouw) beveiliging leveren wij o.a. aan klanten uit de gemeente: Veenendaal, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Ede, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Ochten, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen en Elst.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam leveren wij tijdelijke (bouw) beveiliging o.a. aan klanten uit de gemeente:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief en leveren wij tijdelijke (bouw) beveiliging o.a. aan klanten uit de gemeente:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.