Unieke
Werkwijze

Schipper Security gelooft in een andere aanpak voor het verhogen van veiligheid dan het enkel opvolgen van alarmmeldingen. Onze innovatieve beveiligingsconcepten zijn gericht op het creëren van een veilige regio. En dat is een geheel ander uitgangspunt. Wij doen dat in afstemming met veiligheidspartners zoals politie, brandweer en gemeente(n). In 2016 heeft deze unieke aanpak geresulteerd in de landelijke titel:

”Beveiligingsbedrijf van het Jaar.”

Wat maakt ons anders?

Traditionele beveiligingsorganisaties hebben een verdienmodel waarbij meer alarmmeldingen bij u, meer omzet oplevert. In onze ogen past dit niet bij een veiligheidspartner en de vertrouwensrelatie die wij met u aangaan. Wij spreken de taal van u als ondernemer: geen omslachtige verkoopverhalen maar doelgericht en pragmatisch, met integraal beveiligingsadvies gericht op uw risico’s.

Onze surveillanten zijn betrokken bij uw opdracht en kennen u als klant. Onze surveillant gaat mee in het eerste gesprek met u: zo ziet u de gezichten achter onze dienstverlening. Onze surveillanten zijn namelijk de belangrijkste schakel in onze organisatie. Wij beseffen dat. Onze surveillanten krijgen daarom naast verantwoordelijkheid volop de ruimte voor eigen intuïtie en initiatief tijdens zijn werk: zij zijn immers onze ogen en oren op de weg.

Innovatieve benadering

Schipper Security ontwikkelt in eigen beheer steeds nieuwe producten en methodieken. We verhogen de veiligheid in de gehele regio niet alleen met surveillances maar ook met preventieve producten die geënt zijn op het vooraf communiceren en informatie delen met elkaar, zoals bijvoorbeeld onze Veiligheids-app ‘Signaal’, het Veiligheidsloket (online portal waarmee ondernemers in een gebied onderling kunnen communiceren) en ons Security Operations Center.

Security Operations Center

Vanuit het Security Operations Center vormt Schipper Security een verbindende schakel tussen partners in veiligheid en ondernemers, particulieren en bedrijven. Naast de traditionele dienstverlening, waarbij alarmen geautomatiseerd binnenkomen en worden gecoördineerd, is het Security Operations Center met name gericht op ondersteunende taken teneinde een veilige regio te creëren binnen ons werkgebied. Door de intensieve, integrale samenwerking met gemeenten, brandweer en politie vervult het centrum een voorportaalfunctie voor veiligheidspartners, waarbij communicatie naar partners en hulpverleners zeer snel kan plaatsvinden.

Daarnaast worden in het Security Operations Center camera’s van klanten aangesloten en uitgekeken als onderdeel van het ‘Veilige Regio- concept’. Het is hierdoor een aanvullende maatregel om inbrekers uit onze regio te weren. Het centrum coördineert alle door Schipper Security ontwikkelde producten en veiligheidsconcepten, zoals het Veiligheidsloket en onze Veiligheids-app.

Integraal beveiligingsadvies

In de relatief traditionele beveiligingswereld adviseren leveranciers veelal eigen producten en dat van hun partners; zoals hekwerkleveranciers, alarminstallateurs en meldkamerdiensten. Schipper Security bepaalt liever in overleg met u de juiste combinatie van (lokale) aanbieders om tot de juiste ‘beveiligingsmix’ te komen. Onze adviseurs Integrale Veiligheid inventariseren graag samen met u of uw bedrijfsbeveiliging beter en veiliger kan, en of u aan de eisen voldoet die uw verzekeraar stelt aan uw beveiliging. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op: 0318 - 526 026 of neem contact op via ons contactformulier.

Naast onze vaste WERV- regio (Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal) is Schipper Security actief in de Betuwe (Nevenvestiging Culemborg), regio Veluwe- Zuid (Steunpunt Wageningen en Arnhem) en Flevoland (Steunpunt Lelystad).

Preventieve werking

365 dagen per jaar professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief in uw (woon)omgeving
Tijdig signaleren van onveilige situaties
Snelle reactie bij onraad en alarmmeldingen
Convenant met gemeente en politie
Met korting gebruik maken van het gehele pakket aanvullende diensten van Schipper Security BV
Collectieve beveiliging

 

Beveiliger_alarmopvolging_Veenendaal_schipper_security

Onze
oplossingen

Schipper Security voert preventief gerichte mobiele surveillance rond uw bedrijf uit en is op die manier zichtbaar aanwezig.

Onze getrainde medewerkers weten wat zij kunnen verwachten; zij handelen proactief waar het kan en repressief als het moet.

Tijdens onze open- en sluitrondes kunnen wij uw bedrijfspand op diverse kritieke en vooraf bepaalde punten controleren.

Onze diensten alarmopvolging, camerabewaking op afstand, woonhuisbeveiliging, plaatsing van alarmsystemen en onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies verlenen wij o.a. in de gemeenten Veenendaal, Ede, Rhenen, Bennekom, Renswoude, Wageningen, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen, Elst, Zeist , Utrecht Doorn, Kesteren, Dodewaard, Arnhem, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik en Tiel.

In de Betuwe en regio Culemborg/Leerdam zijn wij actief in o.a:

Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kerk Avezaath, Lienden, Ommeren, Ravenswaay, Zoelen, Zoelmond, Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt, Tricht, Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Tuil, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Zennewijnen, Goilberdingen, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk en Schoonrewoerd.

<Daarnaast zijn wij in de regio Midden- Nederland en Flevoland actief in o.a:

Almere, Lelystad, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Apeldoorn, Baarn, Soest, Hilversum, Huizen, Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Nunspeet, Zeewolde, Dronten, Laren en Bunschoten- Spakenburg.