Alarmopvolging
In Veenendaal

Voor maximale beveiliging is betrouwbare en snelle alarmopvolging ook in Veenendaal onmisbaar, een zeer effectieve, onzichtbare en aanvullende veiligheidsmaatregel op uw alarmsysteem. De alarmcentrale staat 24 uur per dag in contact met de surveillanten op de weg. Bij een alarmsignaal van uw alarmsysteem wordt direct de dichtstbijzijnde surveillant geïnstrueerd. Vanwege het regionale karakter van Schipper Security weten onze medewerkers feilloos de weg en zijn ze snel ter plaatse in Veenendaal. Zo wordt elke alarmmelding, dag en nacht, binnen zeer korte tijd opgevolgd. En dankzij onze sleutelrol in de regio en onze strategische samenwerking met hulpdiensten en gemeenten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste risicoprofielen en –plaatsen in de regio. Wij verlenen met onze dienst alarmopvolging o.a. een sleutelrol in de gemeenten Veenendaal, Rhenen, Wageningen, Culemborg, Buren, Geldermalsen, Maurik, Tiel, Ede, Bennekom, Renswoude, Scherpenzeel, Lunteren, Barneveld, Driebergen, Elst, Doorn, Kesteren, Dodewaard, Neder-Betuwe en Arnhem.

Landelijke dekking

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor de beveiligingsdiensten door ons te laten verzorgen.

Per 1 januari 2016 zijn wij naast Veenendaal en Culemborg ook vanuit Lelystad voor de gehele Flevopolder werkzaam en voor de Stichting Collectieve Beveiliging te Wageningen

Landelijk werken wij samen met gelijkgestemde sterke regionale partners en zijn daarmee het betere alternatief voor de landelijke spelers in de markt. Met 1 overzichtelijke factuur en natuurlijk 1 aanspreekpunt.

Snelle, professionele alarmopvolging voor bewoners en bedrijven in Veenendaal

We zijn nooit ver van u verwijderd. Door onze sterke regionale dekking zijn wij bij een alarmmelding van uw alarmsysteem in staat snelle opvolging in Veenendaal te realiseren.

Cameratoezicht centrale

Tegenwoordig zijn we desgewenst ook maar één muisklik bij u vandaan middels onze ‘Cameratoezicht centrale’. Vanuit deze meldkamer zijn wij in staat risicosituaties op afstand te signaleren en in te schatten. De cameratoezicht centrale stelt onze medewerkers in staat actief woningen, gebouwen, terreinen en bedrijfsprocessen 24 uur per dag op afstand te monitoren. Aan de hand van camera- detectiebeelden gekoppeld aan ingenieuze software bepaalt de beveiliger in de cameratoezicht centrale de gewenste actie: de dichtstbijzijnde surveillancedienst naar de locatie sturen, de opdrachtgever waarschuwen of direct de hulpdiensten inschakelen.

Onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies

De medewerkers in de cameratoezicht centrale staan in continue verbinding met de surveillanten op de weg. Hierdoor zijn snelle reacties bij onraad en alarmmeldingen mogelijk: Schipper Security heeft de kortste aanrijtijden in de regio. Met deze pakkans- vergrotende veiligheidsmaatregel krijgt u zelfs regelmatig korting op uw verzekeringspremie. De beveiligingsadviseurs van Schipper Security voorzien u graag van onafhankelijk, deskundig beveiligingsadvies op het gebied van professionele beveiliging, alarmsystemen en -opvolging.

MET TIENTALLEN AUTO’S IN DE REGIO IS NIEMAND SNELLER TER PLAATSE IN CULEMBORG

Preventieve woonhuisbeveiliging

Schipper Security BV heeft mede dankzij goede samenwerking met hulpdiensten en andere strategische partners in beveiliging uitstekende kennis van de regio en zijn wij op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Ook heeft Schipper Security een leidende rol in het informeren van bewoners over preventieve veiligheidsmaatregelen; het aantal inbraken stijgt immers met de dag. Steeds meer huizenbezitters besluiten zich dan ook goed te laten adviseren en hun woonhuis te laten beveiligen met een alarmsysteem en alarmopvolging door een professionele organisatie. Een alarminstallatie alleen is vaak niet meer toereikend. Met de juiste beveiligingsoplossingen kunnen wij uw huis maximaal beschermen.

Beveiliger_alarmopvolging_Veenendaal_schipper_security

Ook benieuwd wat Schipper Security voor u kan betekenen? Wij adviseren u uitgebreid over het juiste alarmsysteem en alarmopvolging passend bij uw persoonlijke situatie. Vaak combineren wij continue camerabeveiliging op afstand met surveillance van uw woning. Neem contact met ons op en we vertellen u graag over onze preventieve werkwijze.

Onze
oplossingen

Schipper Security voert preventief gerichte mobiele surveillance rond uw bedrijf uit en is op die manier zichtbaar aanwezig.

Onze getrainde medewerkers weten wat zij kunnen verwachten; zij handelen proactief waar het kan en repressief als het moet.

Tijdens onze open- en sluitrondes kunnen wij uw bedrijfspand op diverse kritieke en vooraf bepaalde punten controleren.